Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dobanzile mici din sistemul bancar romanesc, un prilej pentru diversificare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dobanzile mici din sistemul bancar romanesc, un prilej pentru diversificare

Dobanzile la depozite bancare oferite de bancile din Romania au atins cote minime istorice, iar acest lucru ii determina pe tot mai multi investitori sa se indrepte spre piata de capital in cautarea unor metode mai eficiente de a plasa economii, considera Laurentiu Nedelcu, manager Saxo Bank, potrivit unui comunicat venit pe adresa redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Linie de finantare de 25 milioane de euro de la BEI pentru OTP

OTP Bank, un jucator de talie medie din sistemul bancar controlat de cel mai mare grup financiar maghiar, a primit de la Banca Europeana de Investitii BEI) o linie de finantare in valoare de 25 de milioane euro, pentru creditarea companiilor mici si mijlocii IMM-uri) si a institutiilor din sectorul public.

Salariile mici din educatie si sanatate vor afecta judetele sarace si localitatile rurale

Ioan Balan, deputat PNL, saluta initiativa Guvernului Ciolos de a reforma sistemul de salarizare din sectorul public, insa considera ca, in forma actuala a Ordonantei de urgenta, supusa deja consultarii publice de catre Guvern, nici sistemul de invatamant si nici cel de sanatate nu sunt mai atractive pentru tineri.

Bursa din Chicago isi ajusteaza ofertele pentru contractele pe graul european

CME Group Inc. va lansa trei noi contracte lunare futures pentru piata graului din Marea Neagra, in conditiile in care operatorul bursier american s-ar putea confrunta cu o contraoferta din partea rivalului european Euronext NV, informeaza Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )