Libnet.ro
UNICEF

14:45

DOCUMENT O localitate din Republica Moldova a votat Unirea cu Romania

Adevărul Adevărul,
DOCUMENT O localitate din Republica Moldova a votat Unirea cu Romania

O localitate din nordul Republicii Moldova a votat marti, 23 ianuarie, o Declaratie de unire cu Romania. Documentul a fost adoptat de catre primarul comunei Parcova, raionul Edinet, Marcel Snegur, si catre de consilierii locali. continuă pe Adevărul

O localitate din Republica Moldova a votat Unirea cu Romania DOCUMENT

O localitate din nordul Republicii Moldova a votat marti, 23 ianuarie, o Declaratie de unire cu Romania. Documentul a fost adoptat de catre primarul comunei Parcova din raionul Edinet, Marcel Snegur, si catre de consilierii locali.

O localitate din Republica Moldova a votat unirea cu Romania

O localitate din nordul Republicii Moldova a votat o Declaratie de unire cu Romania, potrivit unui comunicat transmis de Platforma Unionista Actiunea 2012.

O localitate din nordul Republicii Moldova a votat unirea cu Romania

O localitate Republica Moldova a votat o Declaratie de unire cu Romania, iar semnatarii si-au exprim.

Localitate din Moldova DORNICA de unirea cu Romania. Ce au FACUT oamenii de acolo

Localnicii comunei Parcova din Republica Moldova au votat o Declaratie de unire cu Romania, dorind sa se bucure impreuna cu romanii de pretutindeni Centenarul Marii Uniri. De asemenea, oamenii.

Misiuni de salvare in Republica Moldova: un medic tanar, cu picioarele amputate, preluat de un elicopter SMURD

Doi cetateni romani internati in spitale din Republica Moldova au fost transportati in unitati medicale din Romania.

Expertii NATO, in vizita in Republica Moldova

Un grup de experti din cadrul Departamentului pentru politici de aparare si planificare a apararii NATO, responsabili de implementarea Initiativei de Consolidare a Capacitatilor de Aparare pentru Republica Moldova, isi incheie miercuri, 24 ianuarie, vizita de lucru la Chisinau, care a inceput acum doua zile.

inca un interviu amanat pentru Igor Dodon. Jurnalistei RTVi i-a fost interzisa intrarea in Republica Moldova VIDEO

Istoria jurnalistilor rusi intorsi de pe Aeroportul International Chisinau nu mai are sfarsit. Desi unii dintre ei afirma ca detin documente ce confirma ca scopul vizitei in Republica Moldova este de a lua un interviu de la Igor Dodon, acestia sunt intorsi din drum. De data asta este vorba de o jurnalista a postului de televiziune international de limba rusa RTVi.

Republica Moldova este o tara mica, dar are o guvernare pro-business. Andrian Candu s-a intalnit cu reprezentantii mediului de afaceri din Danemarca

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut o intrevedere luni, 22 ianuarie, cu directorul executiv al Confederatiei industriasilor din Danemarca, Thomas Bustrup, si cu directorul executiv al State of Green, Finn Mortensen. Speakerul a prezentat oportunitatile de a investi in Republica Moldova, subliniind ca la Chisinau e o guvernare pro-business care isi seteaza obiectivele si le indeplineste.

Presedintia confirma: Jurnalistii RTVi aveau invitatie oficiala de la Igor Dodon pentru a vizita Republica Moldova

Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Ion Ceban, a declarat ca jurnalistii postului de televiziune international RTVi aveau documentele necesare ce confirmau ca acestia vin la Chisinau pentru a lua un interviu de la Igor Dodon. Asta in timp ce Politia de Frontiera sustine ca i-a intors din drum pe motiv ca nu au putut confirma scopul vizitei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )