Libnet.ro
UNICEF

22:15

Doi barbati din Briceni vor petrece 15 ani dupa gratii pentru violul vecinelor minore

Adevărul Adevărul,
Doi barbati din Briceni vor petrece 15 ani dupa gratii pentru violul vecinelor minore

Doi locuitori ai raionului Briceni au fost condamnati, recent, la cate 15 ani inchisoare, in penitenciar de tip inchis, dupa ce procurorii au demonstrat ca acestia si-au violat vecinele minore. continuă pe Adevărul

Un nou deces din cauza meningitei. Tanara de 15 ani din Vaslui transferata in coma la un spital din Iasi a murit!

Adolescenta de 15 ani din Vaslui diagnosticata cu meningita meningococica si care a fost transportata in coma in Iasi a murit in spital. Fata, care provine dintr-un centru al Directiei pentru.

Asculta muzica in casti si citea mesaje pe telefon. Adolescenta de 15 ani a traversat fara a fi atenta la ce se intampla in jurul ei. Cu doar cateva secunde inainte a incercat sa se fereasca

O eleva de 15 ani din Belarus a murit din cauza neatentiei sale. Adolescenta traversa o cale ferata, in timp ce asculta muzica in casti si citea mesaje pe telefon. Nu a vazut sau auzit trenul, iar.

Doi barbati au murit si altul a fost grav ranit intr-un accident produs, sambata noapte, pe DN1 in dreptul Bisericii Calatorului

Doi barbati au murit si altul a fost grav ranit, intr-un accident produs, in noaptea de sambtata spre duminica, pe DN1 in dreptul Bisericii Calatorulu. Victimele au oprit pe marginea drumului sa repare o defectiune la masina.

Cum explica judecatorii achitarea definitiva a unui magnat condamnat in prima instanta la 15 ani de inchisoare. Prejudiciul este urias

Judecatorii Curtii de Apel Alba Iulia au motivat sentinta de achitare definitiva a unui om de afaceri condamnat in prima instanta de Tribunalul Arad la 15 ani de inchisoare pentru un prejudiciu de peste 30 de milioane de euro.

inca un deces cauzat de meningita. Fata de 15 ani adusa in coma de la Vaslui a murit intr-un spital din Iasi

Adolescenta in varsta de 15 ani care a fost transferata marti de la Vaslui la Iasi, cu suspiciune de meningita meningococica, a murit.

inca o suspiciune de meningita meningococica. O adolescenta de 15 ani din Vaslui, transferata in stare grava la Iasi

O adolescenta in varsta de 15 ani a fost trimisa, marti, in stare grava la un spital din judetul Iasi, fiind suspecta de meningita meningococica.

Suspiciune de meningita la Vaslui. O adolescenta de 15 ani, transferata in coma la o clinica din Iasi

O adolescenta in varsta de 15 ani de la un centru social al Directiei pentru Protectia Copilului din Vaslui a ajuns la spital in stare grava, cu suspiciune de meningita pneumococica.

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada de Paste 2019 si 1 Mai

In perioada 26 aprilie - 1 mai 2019, cu ocazia sarbatorii legale Invierea Domnului Sf. Pasti), noua spitale din Capitala si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov vor asigura asistenta medicala de urgenta.

Doi tineri din Bucuresti au chemat un Uber sambata seara. Li s-a parut ceva ciudat cu soferul, dar nu erau pregatiti pentru asta. La un moment dat, a reglat oglinzile retrovizoare ca sa ne vada mai bine pe bancheta din spate. Tot drumul s-a uitat la noi

Doi tineri din Bucuresti au avutparte de momente nu tocmai placute in timpul unei curse cu un Uber. Cei doi au chemat masina sambata seara, dar nu se asteptau nicio clipa la ce aveau sa traiasca din.

Avocatul din Chisinau recunoscut vinovat de trafic de influenta la aranjarea sentintelor va petrece trei ani si jumatate dupa gratii

Un avocat din Chisinau a fost condamnat pentru trafic de influenta, cu primirea de bunuri in proportii deosebit de mari, la 3 ani si 6 luni inchisoare, cu privarea de dreptul de a activa in domeniul avocaturii timp de 5 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )