Libnet.ro
UNICEF

22:45

Doi barbati din Craiova, retinuti dupa ce au exploatat sexual mai multe tinere

Adevărul Adevărul,
Doi barbati din Craiova, retinuti dupa ce au exploatat sexual mai multe tinere

Craiovenii sunt acuzati ca au fi traficat mai multe tinere, in Anglia, in scopul exploatarii sexuale. Tinerii au fost retinuti si sunt acuzati de trafic de persoane. continuă pe Adevărul

Doi traficanti de carne vie, retinuti. Marfa era trimisa in Anglia.

Doi barbati din Craiova au fost retinuti pentru trafic de persoane, dupa ce anchetatorii au descoperit ca acestia ar fi dus mai multe tinere in Anglia, unde le-ar fi obligat sa se prostitueze. Unul dintre cei doi traficanti a fost prins la Vama Nadlag, in timp ce incerca sa iasa din tara impreuna cu o tanara. Fata urma sa ajunga In Anglia, unde avea sa practice prostitutia. Din cercetari, a reiesit ca, in perioada 2012 2014, barbatii ar fi recrutat mai multe tinere, pe care, prin .

Craiova: Doi traficanti de carne vie au fost retinuti. Femeile, obligate sa se prostitueze in Marea Britanie

Doi barbati din Craiova, suspectati ca ar fi facut trafic de carne vie, au fost retinuti, relateaza Romania Libera. Anchetatorii au descoperit ca cei doi ar fi dus mai multe tinere in Marea Britanie, unde.

UE: O femeie din trei, batuta sau agresata sexual

Una din trei femei care traiesc in UE a fost victima violentei fizice sau sexuale cel putin o data in viata ei, incepand de la varsta de 15 ani, potrivit unui studiu publicat miercuri de Agentia Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )