Libnet.ro
UNICEF

22:15

Doi dintre romanii morti in cutremurul din Italia sunt inmormantati miercuri in Valcea

România Liberă România Liberă,
Doi dintre romanii morti in cutremurul din Italia sunt inmormantati miercuri in Valcea

Doua dintre victimele cutremurului din Italia, sot si sotie, vor fi inmormantate miercuri, in comuna valceana Fartatesti, relateaza Radio Romania Actualitati. continuă pe România Liberă

Ciolos i-a vizitat pe romanii raniti in cutremurul din Italia: Sunt intr-o stare buna, se recupereaza

Premierul Dacian Ciolos i-a vizitat, marti, pe romanii internati in spital in Italia in urma cutremurului de saptamana trecuta. Seful Executivului a declarat ca acestia sunt.

UPDATE Ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia/ Dacian Ciolos a cerut o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor catastrofe

Guvernul va adopta luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, o hotarare privind acordare unor ajutoare de urgenta persoanelor afectate de cutremurul din Italia. Premierul Dacian Ciolos a declarat la inceputul sedintei ca este un prim pachet de ajutoare, fiind incluse cat mai multe situatii specifice. Vom reveni, daca va fi nevoie, cu alte clarificari, a spus Ciolos. Acesta a cerut Ministerului de Interne si Ministerului Administratiei Publice sa prezinte o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor astfel de catastrofe. UPDATE Guvernul a aprobat luni masuri suplimentare de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia. Vezi care sunt aceste masuri.

Guvernul stabileste ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia

Guvernul s-a reunit, luni, de la ora 14,00, intr-o sedinta extraordinara pentru a analiza masurile in sprijinul romanilor afectati de cutremurul din Italia. La solicitarea premierului Dacian Ciolos, ministrii Muncii si de Externe prezinta un prim pachet de masuri de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia.

Guvernul Ciolos a aprobat un set de masuri care sa ii ajute pe romanii afectati de cutremurul din Italia: 6.000 de euro copiilor ramasi orfani dupa seism, 1.000 euro pentru decedati, 10.000 euro pentru case distruse (VIDEO)

Dacian Ciolos a declarat ca au fost luate la nivelul Guvernului mai multe masuri de sprijinire a romanilor care au avut de suferit de pe urma cutremurului din Italia, dar si a rudelor acestora. Prim-ministrul.

Guvernul decide ce face in privinta romanilor afectati de cutremurul din Italia

Premierul Dacian Ciolos a convocat luni o sedinta extraordinara de Guvern care va avea pe agenda si o analiza a masurilor de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia, precum.

Cutremurul din Italia, prezis de Nostradamus. Ce alte predictii a mai facut si ce a spus despre Romania

Cutremurul din Italia, in urma caruia au murit sute de oameni, altii au fost raniti sau sunt dati disparuti, ar fi fost prezis de Nostradamus. Acesta a facut o serie de profetii, printre care si.

Artista Sofia Vicoveanca, in lacrimi dupa cutremurul din Italia. Moartea, cand vine, nu intreaba ce nationalitate ai

Sofia Vicoveanca a postat un mesaj cutremurator pe contul de socializare, dupa cutremurul din Italia. Au plecat in Italia cu toata speranta, cu gandul de a pune deoparte, de a-si creste.

Guvern: Copiii orfani dupa cutremurul din Italia vor beneficia de 6.000 de euro ca ajutor de urgenta

Copiii ramasi orfani in urma decesului parintilor in cutremurul din Italia vor beneficia de un ajutor guvernamental in suma de 6. 000 de euro, potrivit unei hotarari aprobate luni in s.

Ciolos i-a vizitat pe romanii raniti in cutremurul din Italia: Sunt intr-o stare buna, se recupereaza

Premierul Dacian Ciolos i-a vizitat, marti, timp de peste o ora, pe romanii internati in spital in Italia in urma cutremurului de saptamana trecuta, afirmand ca acestia sunt intr-o stare buna, si a anuntat ca Executivul va trimite un asistent social in Italia pentru a ajuta victimele sa intre cat mai repede in posesia ajutoarelor din partea statului.

MAE: Un singur roman, printre disparuti; restul au fost identificati si sunt in viata

ACTUALIZARE 14:36 Ciolos: Vom aproba un prim pachet de masuri pentru romanii afectati de cutremurul din Italia Cabinetul va adopta un prim set de masuri de sprijin pentru cetatenii romani afectati de cutremurul din Italia, a anuntat astazi premierul Dacian Ciolos, inaintea sedintei extraordinare a Guvernului. *ACTUALIZARE 13:53 Ministerul Afacerilor Externe MAE) are in atentie, in prezent, un singur caz pe lista persoanelor de cetatenie romana declarate disparute in urma seismului din Italia, potrivit unui comunicat al MAE remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )