Libnet.ro
UNICEF

17:45

Doi fotbalisti au fost dati afara din echipa dupa ce au mintit ca merg la o inmormantare

B1 B1,
Doi fotbalisti au fost dati afara din echipa dupa ce au mintit ca merg la o inmormantare

Doi frati, fotbalisti in Liga 4 la echipa Victoria Zabrani, au fost dati afara dupa ce au mintit ca merg la o inmormantare. Raul si Cristian Caba i-au anuntat pe cei din conducerea echipei ca nu pot. continuă pe B1

Caru' cu Vedete: Si-a uns surorile nase! Ionut Dolanescu a ales ce-i mai bun pentru fiul lui; Beyonce si Jay-Z, dati afara din casa; Scoala copiilor i-a readus fata in fata. Nici daca ar vrea, fostii soti Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana n-ar putea

Adela Popescu si Radu Valcan, amintiri din luna de miere Adela Popescu si Radu Valcan s-au intors din luna de miere petrecuta la New York, orasul lor preferat. Regina Elisabeta a II-a, cea mai indelungata monarhie din istoria Marii Britanii A urcat pe tron in 1952, la 25 de ani, iar astazi a devenit monarhul cu cea mai longeviva domnie din istoria Marii Britanii.

Directorul Directiei Antifrauda, Nicolae Romeo Florin, suspendat din functie dupa ce a primit mita 5.000 de euro

Directorul Directiei Antifrauda, Nicolae Romeo Florin, a fost suspendat din functie dupa ce DNA au inceput urmarirea penala pe numele sau. Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, sef al Directiei Generale .

Bunurile de folosinta indelungata au fost motorul cresterii din primele 7 luni ale comenzilor noi din industria

In luna iulie 2015, comenzile noi din industria prelucratoare au crescut fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 13,3%, a transmis marti Institutul National de Statistica. Cumulat pe primele 7 luni din acest an fata de primele 7 luni ale lui 2014, comenzile noi au crescut cu 3,9%, datorita cresterilor inregistrate in industria bunurilor de folosinta indelungata +20,4%). Industria bunurilor de folosinta indelungata cuprinde fabricarea produselor electronice, instrumente optice si echipamente foto, echipamente casnice, de motociclete, biciclete si de de vehicule pentru invalizi, dar si fabricarea de mobila, baterea monedelor, fabricarea bijuteriilor si articolelor similare din metale si pietre pretioase si a instrumentelor muzicale.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )