Libnet.ro
UNICEF

15:30

Doi generali (r) de armata, condamnati definitiv la patru ani inchisoare cu executare in dosarul uniformelor Ripstop si la despagubiri de 11 mil lei

Hotnews Hotnews,
 Doi generali (r) de armata, condamnati definitiv la patru ani inchisoare cu executare in dosarul uniformelor Ripstop si la despagubiri de 11 mil lei

Generalii in rezerva Marin Maciuca, fost comandant al Comandamentului Logistic Intrunit al MApN, si loctiitorul acestuia, Adrian Tilinca, au fost condamnati definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la cate patru ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul privind achizitionarea uniformelor militare Ripstop, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Ponta: USL a decis ca mandatul prezidential sa aiba o durata de patru ani.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a confirmat faptul ca, la nivelul USL, s-a decis ca in noua Constitutie sa fie prevazut faptul ca mandatul prezidential va fi exercitat pe o perioada de patru ani, nu de cinci ani ca in prezent, si ca alegerile, inclusiv cele parlamentare, nu vor mai fi organizate iarna, transmite Mediafax. Am decis ca propunerea USL este de a avea un mandat prezidential de patru ani si de a avea, practic, o data la doi ani, o data alegeri parlamentare, o data alegeri .

PMR: Industria constructiilor din Romania, tinuta in viata doar de infrastructura in ultimii patru ani

Industria constructiilor din Romania a suferit in cursul anului trecut un declin de 0,2%, ultimii patru ani fiind dominati de lucrarile civile precum cele de infrastructura si transporturi.

Judetul Galati a pierdut in patru ani circa 20.000 de salariati

Daca inainte de a izbucni criza economica, Galatiul se putea mandri cu o economie in crestere, in prezent judetul nu se poate lauda decat cu un loc fruntas in topul judetelor cu cel mai mare numar de someri neindemnizati locul 3 pe tara, potrivit ANOFM) si cu recordul de a fi pierdut in patru ani 20. 000 de salariati, majoritatea din industrie.

Procurorii DNA cer patru ani de inchisoare cu executare pentru Becali in dosarul Valiza

Procurorii DNA au cerut, luni, la ICCJ, acolo unde se judeca dosarul Valiza, condamnare de patru ani de executarepentru George Becali, acuzat pentru dare de mita si fals in inscrisuri. De asemenea,.

Directorul general al Renault: Pregatesc compania pentru trei, patru ani de piata mediocra

Carlos Ghosn, directorl general al Renault, a declarat, marti, ca se asteapta ca piata auto europeana sa stagneze in urmatorii ani si isi pregateste compania in acest sens, relateaza AFP. Este al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )