Libnet.ro
UNICEF

14:16

Doi oameni au fost raniti dupa ce un tavan fals a cazut peste ei

Antena3 Antena3,
Doi oameni au fost raniti dupa ce un tavan fals a cazut peste ei

Doi oameni au fost raniti dupa ce un tavan fals a cazut peste ei in sediul Directiei de taxe si impozite Sector 5. Cei doi au fost transportati la spital. Cel mai probabil tavanul a cazut din cauza lucrarilor . continuă pe Antena3

Goana dupa adrenalina l-a dus la un pas de moarte. A ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o rapa de 50 de metri

Un barbat a fost la un pas de moarte dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o rapa adanca de 50 de metri, in Muntii Fagaras. Salvamontistii au reusit sa-l scoata dintre stanci si l-au dus la o cabana.

Cel putin 30 de raniti dupa ce un tren a deraiat la aeroportul din Chicago

Treizeci de persoane au fost ranite usor dupa ce un tren care circula pe ruta catre aeroportul international OHare din Chicago a deraiat luni si s-a lovit de o platforma, relateaza Chicago Tribune, potrivit.

SUA. Cel putin 30 de raniti dupa ce un tren a deraiat la Chicago.

Treizeci de persoane au fost ranite usor dupa ce un tren care circula pe ruta catre aeroportul international OHare din Chicago a deraiat luni si s-a lovit de o platforma, relateaza Chicago Tribune, in editia electronica, citeaza Mediafax. Persoanele au fost ranite usor, potrivit primelor informatii oferite de la fata locului de politia din Chicago. Pentru moment nu este clar cu ce viteza circula trenul, dar acesta a sarit peste un parasoc amplasat la capatul liniei si a intrat peste o scara .

Un barbat din Caras-Severin a fost decapitat dupa ce a fost lovit de un autoturism in timp ce mergea pe bicicleta

Un barbat de 59 de ani a fost decapitat, duminica, dupa ce a fost lovit de un autoturism in timp ce mergea pe bicicleta intre localitatile Berzovia si Bocsa din judetul Caras-Severin, informeaza.

Un biciclist a fost decapitat, dupa ce a fost lovit de o masina.

Un barbat de 59 de ani a fost decapitat, duminica, dupa ce a fost lovit de un autoturism in timp ce mergea pe bicicleta, in judetul Caras-Severin, relateaza Mediafax. Accidentul a avut loc intre localitatile Berzovia si Berzeasca din judetul Caras-Severin, pe drumul ce leaga Timisoara de Resita, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Caras-Severin, Ancuta Carbunaru. Citeste si: Suceava: Localnicii au anuntat la 112 prabusirea unui avion Din primele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )