Libnet.ro
UNICEF

11:45

Doi politisti de la IPJ Dambovita, arestati preventiv pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Doi politisti de la IPJ Dambovita, arestati preventiv pentru luare de mita

Patru persoane, intre care doi politisti din Dambovita au fost arestate preventiv pentru luare de mita. Oamenii legii sunt acuzati ca au cerut o mie de lei de la doua persoane pentru a nu le cerceta, dupa ce acestea au fost prinse conducand sub influenta bauturilor alcoolice. continuă pe Adevărul

Domnu militian stai asa...Doi politisti din Dambovita, arestati preventiv pentru luare de mita

Doi politisti din Dambovita au fost arestati preventiv pentru luare de mita, fiind acuzati ca au cerut o mie de lei de la doua persoane pentru a nu le cerceta, dupa ce acestea au fost prinse conducand sub.

Dambovita: Doi politisti au fost arestati preventiv pentru luare de mita

Doi politisti din Dambovita au fost arestati preventiv, miercuri, pentru luare de mita, cei doi agenti fiind dusi in arestul Politiei Dambovita. Cei doi sunt acuzati ca au cerut o mie de lei de la doua.

Doi politisti din Dambovita au fost retinuti pentru luare de mita.

Doi politisti din Dambovita au fost retinuti, marti, pentru luare de mita de catre ofiterii Directiei Generale Anticoruptie. In urma cercetarilor, ofiterii D. au stabilit ca cei doi agenti de politie au pretins de la doi cetateni suma de 1000 lei, pentru a nu efectua cercetari privind infractiunea de conducere pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice. Ca urmare, ofiterii D. dispus retinerea celor doi agenti de politie precum si celorlalti doi inculpati. Cei patru au .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )