Libnet.ro
UNICEF

01:06

Doi romani, arestati la solicitarea autoritatilor americane, pentru apartenenta la o grupare mafiota in SUA

B1 B1,
Doi romani, arestati la solicitarea autoritatilor americane, pentru apartenenta la o grupare mafiota in SUA

Doi hackeri romani au fost arestati la Bucuresti, joi, dupa ce au fost ridicati la solicitarea autoritatilor judiciare americane, fiind acuzati de apartenenta la o organizatie mafiota pe teritoriul SUA. Doi. continuă pe B1

Le Parisien: 9 romani, arestati in regiunea Strasbourg pentru furturi de metale

Noua romani au fost arestati in urma unei serii de furturi de metale si piese de utilaje in decurs de trei zile, la Strasbourg si in regiunea orasului, relateaza Le Parisien. Potrivit unei surse apropiate.

Doi romani, urmariti international de autoritatile judiciare americane, au fost arestati la Bucuresti

Doi hackeri romani au fost arestati pentru 29 de zile, joi la Bucuresti, fiind ridicati la solicitarea autoritatilor judiciare americane care ii daduse in urmarire internationala. Potrivit unor surse din politie acestia sunt acuzati ca ar fi aderat, pe teritoriul Statelor Unite, la o organizatie mafiota.

Iar ne facem de ras! Noua romani, arestati la Strasbourg pentru furturi de metal

Noua romani au fost arestati in urma unei serii de furturi de metale si piese de utilaje in decurs de trei zile, la Strasbourg si in regiunea orasului, relateaza Le Parisien, citat de.

Noua romani, arestati in decurs de trei zile in regiunea Strasbourg pentru furturi de metal.

Noua romani au fost arestati in urma unei serii de furturi de metale si piese de utilaje in decurs de trei zile, la Strasbourg si in regiunea orasului, a anuntat conducerea securitatii publice de la la nivel departamental, potrivit Mediafax. Potrivit unei surse apropiate anchetei, o patrula de politie aflata in noaptea de luni spre marti intr-o misiune impotriva furturilor, in zona unor societati de colectare de metale, a reperat doua vehicule, incarcate cu aproximativ 700 de kilograme de .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )