Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi romani, pe lista celor mai cautati infractori din Europa

Antena3 Antena3,
Doi romani, pe lista celor mai cautati infractori din Europa

Autoritatile de aplicare a legii din Europa si EUROPOL au lansat vineri site-ul www. eumostwanted. eu, care ajuta la depistarea celor mai cautati infractori ai Europei, anunta Inspectoratul General al Politiei. continuă pe Antena3

Doi romani sunt pe lista celor mai cautati infractori din Europa. Unul dintre ei - Gregorian Bivolaru

Autoritatile de aplicare a legii din Europa si EUROPOL au lansat site-ul www. eumostwanted. eu, care ajuta la depistarea celor mai cautati infractori.

Europol a lansat site-ul cu cei mai cautati infractori europeni. Gregorian Bivolaru, in topul oamenilor periculosi, alaturi de teroristi si criminali

Europol a lansat pagina de internet Europe most wanted, unde sunt prezentanti cei mai cautati infractori ai momentului, din cele 28 de state membre UE. Printe cele 57 de nume aflate in lista Europol, figureaza si doua persoane cu cetatenie romana, Gregorian Bivolaru si Robert Girleanu.

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii, amintiti intr-un film cu Bruce Willis

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii sunt amintiti intr-un film de actiune cu Bruce Willis. in The Extraction, scenaristii se ajuta de un membru fictiv al clanului ca sa.

Una dintre cele mai luxoase nave din lume vine in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, cu 42 de vele si o lungime de 135 de metri, va sosi anul acesta in Portul Constanta.

Pretul cuprului, estimat sa ajunga la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Cotatia futures medie a cuprului este asteptata sa coboare, anul acesta, pana la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza cresterii slabe a cererii din China, cel mai mare consumator mondial de profil, respectiv a unei supraproductii, conform unui sondaj Reuters.

Rata somajului, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Rata somajului in Spania a scazut anul trecut aproape de cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, o veste buna pentru Mariano Rajoy, seful Guvernului spaniol in exercitiu, informeaza AP si Bloomberg.

Utile: Remedii excelente pentru bolile grave in sezonul rece; Cum stii ca ai hernie de disc si de ce apare? Plus: metodele de tratament; Topul celor mai bune solutii care te scapa de sforait

Ce poti trata cu suc de lamaie, sare si piper. Sucul de lamaie este foarte puternic, are proprietati antibacteriene, antivirale si iti intareste sistemul. Cum sa-ti faci sampon natural din doua ingrediente. Sampoanele din comert contin extrem de multe substante chimice, care sunt toxice pentru.

Saracie? Nu la noi! 9 romani au comandat deja cel mai scump SUV din lume

Pana in acest moment, noua clienti din Romania au comandat deja noul Bentley Bentayga, cel mai scump dintre exemplare ajungand la pretul de 310. 000 de euro, cuTVA inclus. in 2016, exclusivistul SUV va fi.

Topul celor mai violente orase din lume

A fost publicat topul celor mai violente orase din lume in 2015, clasament realizat in functie de numarul de crime savarsite intr-o localitate raportat la numarul de locuitori. Si in 2015, la fel ca in .

O companie americana a lansat cea mai tare cafea din lume: contine de 200 de ori mai multa cofeina decat orice alt brand

Death Wish Company a lansat pe piata cafeaua cu cel mai mare continut de cofeina din lume. Sortimentul, ce poarta numele Death Wish, este fabricat in New York si are de 200 de ori mai multa cofeina decat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )