Libnet.ro
UNICEF

22:45

Doi tineri au murit intr-un accident rutier in statiunea Mamaia. O alta pacienta a fost dusa la spital in stare grava

Adevărul Adevărul,
Doi tineri au murit intr-un accident rutier in statiunea Mamaia. O alta pacienta a fost dusa la spital in stare grava

Doi tineri au murit joi seara si alti doi sunt grav raniti dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit de un stalp. continuă pe Adevărul

Tragedie in Italia: o romanca plecata la munca a murit intr-un accident

O romanca plecata la munca in Italia a murit intr-un accident rutier. in masina condusa de un cetatean albanez, se aflau o romanca si prietena acesteia. La un moment dat, automobilul a derapat si a.

Trei tineri si-au pierdut viata intr-un accident rutier

Doua fete si un baiat in varsta de 22 de ani si-au pierdut viata intr-un accident rutier, in apropiere de localitatea Cupcini din raionul Edinet. Accidentul s-a produs dupa ce masina a derapat in curba si s-a tamponat intr-un copac. Conform informatiilor preliminare, soferul era in stare de ebrietate si conducea cu viteza excesiva, transmite IPN.

Un cunoscut om de afaceri, mogul al gazelor de sist, a murit intr-un accident de masina. Ce i se intamplase cu o zi inainte

Aubrey McClendon, unul dintre mogulii gazelor de sist din Statele Unite, a murit intr-un accident de masina in Oklahoma City, la 56 de ani. Moartea lui vine la numai o zi dupa ce a fost acuzat de aranjarea.

Accident grav in statiunea Mamaia. Doi tineri au murit, alti doi sunt raniti grav

Doi tineri au murit, joi seara, iar doua fete au fost ranite grav dupa ce au intrat cu masina intr-un stalp, accidentul petrecandu-se in statiunea Mamaia, trasmite corespondentul Mediafax. Accidentul a avut loc.

UPDATE Traficul pe Valea Oltului a fost reluat, dupa ce fusese blocat complet din cauza unui accident rutier

Traficul este blocat total pe Valea Oltului in urma unui accident rutier produs marti dimineata, intre un echipaj al Politiei Rutiere si unul al SMURD, anunta Agerpres. Ora 10:10: Traficul a fost reluat pe Valea Oltului, circulandu-se alternativ dupa ce s-au produs doua accidente in zona Cornet, intr-unul dintre ele fiind implicate un echipaj al Politiei si un echipaj SMURD.

Doi tineri prinsi cu droguri de jandarmi la Turnu Severin

Jandarmii au stricat distractia a doi tineri dornici de senzatii tari. Acestia au fost prinsi marti seara pe strada Orly din Drobeta Turnu Severin, avand asupra lor pliculete cu substante de culoare verzuie cu miros intepator si filtre OCB pentru confectionarea joint-urilor.

Bacau: Accident rutier cu doi soferi ce aveau permisele suspendate de anul trecut

Doi soferi tineri, avand carnetele de conducere suspendate, au intrat in coliziune cu masinile la volanul carora se aflau, pe un drum judetean in zona comunei bacauane Geoseni, a declarat luni seara purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bacau, Narcisa Butnaru.

Un automobil fara sofer al Google, partial responsabil pentru un accident rutier

O masina autonoma a companiei Google are o anumita responsabilitate intr-un recent acrosaj pe o autostrada din California, a recunoscut luni gigantul Internet, citat de agentia France Presse.

Cinci masini avariate intr-un accident din cartierul clujean Marasti. Un barbat s-a dus sa imparta martisoare, cand s-a intors si-a gasit autoturismul distrus FOTO

Un accident violent, din fericire fara victime, dar in care cinci masini au fost avariate, a avut loc marti la pranz pe strada Dorobantilor, in cartierul Marasti din Cluj-Napoca. Accidentul s-a petrecut in apropierea sediului Consiliului Judetean Cluj, vizavi de biserica Sfantul Apostol Toma.

Romanul care a salvat viata unui italian ranit grav intr-un accident de masina. Gestul l-a transformat in erou in Italia

Florin Zeca, un brailean de 46 de ani, a facut un gest care l-a transformat intr-un adevarat erou in ochii localnicilor oraselului italian San Piedro din regiunea Padova, locul unde munceste de mai multi ani ca badante - ingrijitor de batrani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )