Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dolineaschi renunta la sefia PSD Botosani, din solidaritate cu Dragnea; ramane secretar general PSD

Adevărul Adevărul,
Dolineaschi renunta la sefia PSD Botosani, din solidaritate cu Dragnea; ramane secretar general PSD

Andrei Dolineaschi renunta la conducerea PSD Botosani, in semn de solidaritate cu fostul presedinte executiv al partidului Liviu Dragnea, el precizand ca va continua sa-si indeplineasca atributiile de secretar general al formatiunii politice. continuă pe Adevărul

Andrei Dolineaschi renunta la conducerea PSD Botosani, din solidaritate cu Dragnea

Presedintele PSD Botosani, deputatul Andrei Dolineaschi, a anuntat vineri, 29 mai, ca si-a depus demisia de la conducerea organizatiei judetene, in semn de solidaritate cu fostul presedinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, care a renuntat la toate functiile politice in urma condamnarii la un an cu suspendare in asa-numitul Dosar al referendumului.

inca o demisia din solidaritate cu Dragnea. Seful PSD Botosani renunta la functie

Andrei Dolineaschi, presedintele PSD Botosani, a renuntat la conducerea filiale in semn de solidaritate cu fostul presedinte executiv al partidului Liviu Dragnea. Dolineaschia precizat ca va continua sa-si indeplineasca atributiile de secretar general al PSD .

Andrei Dolineaschi, presedintele PSD Botosani, a demisionat in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea

Andrei Dolineaschi, presedintele PSD Botosani, a renuntat la conducerea filiale in semn de solidaritate cu fostul presedinte executiv al partidului Liviu Dragnea, precizand ca va continua sa-si indeplineasca.

Cariera politica a lui Constantin Boscodeala intra in declin. Ce crede actualul primar despre potentialii urmasi la sefia PSD Buzau

Procesul in justitie ii da lui Constantin Boscodeala mari batai de cap nu numai in plan personal, fiindu-i amenintata libertatea pentru urmatorii 5 ani, atat cat i-a trasat deja o prima instanta, cat si viitorul sau politic. Acesta a declarat deja ca nu va mai candida pentru functii in PSD daca nu-si va rezolva problemele pe care le are cu justitia.

Radu Banciu, despre functia vacanta de presedinte al PSD, dupa demisia lui Dragnea: in Orient Express, am citit in Agatha Christie, asa scrie la WC - vacant. Liviu Dragnea va ramane acasa, dar la locul lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre reunirea Comitetului Executiv al PSD pentru o sedinta formala in care s-a vorbit despre soarta lui Dragnea, functia pe care o va avea in.

Mircea Badea: Eu cred ca se impune sa iesim in strada, din solidaritate cu doamna Rarinca

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, ca si-ar dori sa vada ceva mai multa initiativa din partea presedintelui Iohannis, cand vine vorba de cazul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )