Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU in lumea culturala! Paul Cornea a murit la 94 de ani

B1 B1,
DOLIU in lumea culturala! Paul Cornea a murit la 94 de ani

Paul Cornea, unul dintre cei mai importanti istorici, critici literari si teoreticieni, a murit la 94 de ani din cauze naturale. Paul Cornea s-a nascut la 3 noiembrie 1923, in Bucuresti, unde a urmat studiile. continuă pe B1

S-a stins un mare carturar si un foarte iubit profesor, Paul Cornea

A murit, la 95 de ani, Paul Cornea, unul dintre cei mai mari carturari si critici literari din Romania de dupa razboi. A fost unul dintre cei mai iubiti profesori de la Universitatea din Bucuresti si un mare erudit. Cartile si studiile sale sunt la fel de valabile astazi ca atunci cand au fost scrise. Lumea literelor ii datoreaza enorm. Anuntula fost facut de fiul sau, filozofulAndrei Cornea. Citeste si articolul:Superba franchete: Amintirile profesorului Paul Cornea.

Istoricul, criticul si teoreticianul literar Paul Cornea a murit

Istoricul si criticul literar Paul Cornea a murit duminica la varsta de 94 de ani, anunta Muzeul National al Literaturii Romane MNLR) intr-un comunicat. Paul Cornea s-a nascut la 3 noiembrie 1923 in.

A murit Paul Cornea. Reputatul istoric, criticliterar si teoretician avea 94 de ani

Reputatul istoric, critic literar si teoretician Paul Cornea s-a stins din viata, duminica, la varsta de 94 de ani, anunta Muzeul National al Literaturii Romane.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )