Libnet.ro
UNICEF

05:00

DOLIU in lumea mondena! Din pacate medicii au confirmat totul! A MURIT in urma cu putin timp (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in lumea mondena! Din pacate medicii au confirmat totul! A MURIT in urma cu putin timp (FOTO)

Manechinul Cristina Romaneste in doliu, dupa ce bunica ei s-a stins din viata. Bruneta a scris un mesaj emotionant pe pagina ei de Facebook, dupa ce a aflat cumplita veste. Odihna vesnica!. continuă pe B1

Ma durea... Din pacate medicii au confirmat: Este vorba de indragita vedeta Gabriela Cristea...

Gabriela Cristea a facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

Din pacate medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera Mihai Benedac e INCURABILA... Ce a decis artistul...

Pe pagina sa de Facebook, actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a dezvaluit ca se confru.

Cristi Borcea, iN SUFERINTA... Din pacate medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

E adevarat, din pacate totul a fost confirmat chiar de Oana: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Din pacate, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele. Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele.

E adevarat, totul a fost confirmat chiar de Oana: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Din pacate, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele. Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele.

E ca si mort! Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis este ca si mort pentru sotia sa. Desi Oana Lis a zis ca ii va fi mereu alaturi fostului primar al Capitalei, surse din lumea mondena au dezvaluit ca aceasta filtreaza cu barbati insurati.

Mihai Bendeac si Delia, oficial impreuna! BOMBA mondena a explodat: Cei doi au confirmat totul! Cand a inceput relatia...

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Doliu in lumea sportului din Romania! Un cunoscut antrenor s-a stins din viata

Aurelian Segarceanu, antrenor emerit de tenis, tatal fostului jucator Florin Segarceanu, actualul capitan-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a murit la varsta de 84 de ani. Nascut la 16 ianuarie.

Ce TRAGEDIE! Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba despre iNDRAGITA vedeta Andreea Balan

Andreea Balan a marturisit ca a suferit de depresie postnatala, dar nu i-a fost rusine sa ceara ajutorul. Ea a povestit ca a inceput sa se simta rau inca din timpul sarcinii, iar dupa ce a nascut.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )