Libnet.ro
UNICEF

21:30

Donald Trump acuza: Mass-media este dusmanul poporului

Antena3 Antena3,
Donald Trump acuza: Mass-media este dusmanul poporului

Presedintele american Donald Trump si-a reiterat, marti, acuzatiile in directia presei ca a relatat in mod partinitor despre ancheta privind o implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016,. continuă pe Antena3

Trump acuza mass-media ca este dusmanul poporului

Presedintele american Donald Trump a acuzat din nou, marti, mass media ca a relatat distorsionat ancheta privind ingerintele rusesti condusa de procurorul special Mueller, calificand presa drept dusmanul poporului si veritabil partid de opozitie, scrie AFP.

Ancheta rusa: Trump acuza presa ca este dusmanul poporului si adevaratul partid de opozitie

Presedintele american Donald Trump a acuzat din nou, marti, presa ca a acoperit in mod partinitor ancheta rusa efectuata de procurorul Mueller, calificand-o drept dusman al poporului si adevaratul partid de opozitie.

Mass-media este DUSMANUL POPORULUI - Mesajul SOC al presedintelui Donald Trump

Donald Trump vede in presa americana dusmanul poporului. Presedintele american acuza mass-media ca a relatat distorsionat ancheta privind presupusa implicare a Rusiei in alegerile prezidentialedin.

Patriarhul Daniel despre Donald Trump: Un promotor al valorilor religioase si morale traditionale

Presdintele american Donald Trump este un protector si un promotor al valorilor religioase si morale traditionale, in special, al valorilor crestine, a declarat Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, citat de.

Dupa Donald Trump, Eugen Tomac s-a mai vazut cu inca o personalitate CONTROVERSATA americana

Tot cu ocazia Lincoln Day, presedintele PMP, Eugen Tomac, s-a intalnit si cu unul dintre fiii presedintelui american Donald Trump, controversatul om politic si de afaceri, Donald Trump Jr. , se arata intr-o.

Dupa Donald Trump, Eugen Tomac s-a vazut cu inca un membru al familiei presedintelui american

Tot cu ocazia Lincoln Day, presedintele PMP, Eugen Tomac, s-a intalnit si cu unul dintre fiii presedintelui american Donald Trump, controversatul om politic si de afaceri, Donald Trump Jr. , se arata intr-o.

Donald Trump a semnat decretul de recunoastere a suveranitatii Israelului asupra inaltimilor Golan

Presedintele Donald Trump a semnat luni decretul prin care Statele Unite ale Americii recunosc suveranitatea Israelului asupra inaltimilor Golan, scrie Reuters.

Analiza. Care vor fi efectele raportului Mueller asupra viitorului politic al presedintelui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump nu a conspirat cu Rusia in timpul campaniei electorale din 2016, se arata in raportul procurorului special Robert Mueller. Desi acesta ancheta nu concluzioneaza ca presedintele a savarsit o infractiune, nu il exonereaza, se arata in documentul citat de BBC. Cu toate acestea, procurorul general spune ca acest lucru nu constituie o infractiune.

Donald Trump, reactie la raportul procurorului Robert Mueller: Dezvinovatire completa si totala

Presedintele Donald Trump a salutat duminica concluziile mult-asteptatului raport al procurorului special Robert Mueller, care a constatat ca echipa sa de campanie nu a colaborat cu Rusia, transmite.

Tomac: Fiul lui Donald Trump mi-a spus ca a vizitat Romania si ca i-a placut foarte mult

Presedintele PMP relateaza, pe Facebook, ca s-a intalnit cu Donald Trump jr. , la receptia Lincoln Day, si ca acesta i-a spus ca a vizitat Romania si ca i-a placut foarte mult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )