Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump apreciaza transparenta Chinei in lupta impotriva coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump apreciaza transparenta Chinei in lupta impotriva coronavirusului

Presedintele american Donald Trump saluta modul in care China gestioneaza epidemia coronaviruslui, soldata cu 41 de morti in China si care a contaminat peste 1. 300 de persoane de la izbucnirea acesteia in decembrie la Wuhan, in centrul Chinei, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Donald Trump, primul presedinte american care va participa la marsul anual impotriva avortului

Donald Trump va participa vineri, la Washington, la Marsul pentru viata si va deveni astfel primul presedinte american care se va alatura acestui eveniment impotriva dreptului la avort, scrie AFP.

Televiziunile americane de stiri ofera doua viziuni opuse ale procesului de destituire a presedintelui Donald Trump

Complot impotriva lui Trump sau moment forte al democratiei americane? intre conservatoarea Fox News si vecina sa de stanga MSNBC, cele doua televiziuni de stiri americane cele mai urmarite ofera telespectatorilor versiuni radical diferite ale procesului de destituire a presedintelui Donald Trump, scrie AFP.

Donald Trump devine primul presedinte american care participa la March for Life

Donald Trump, cu ochii atintiti pe alegerile prezidentiale din noiembrie, a participat la Washington la marele miting anual al activistilor impotriva avortului, denntand pozitiile radicale ale adversarilor sai democrati in acest subiect foarte dezbinator in Statele Unite, relateaza AFP.

IN OPINIA LUI DONALD TRUMP: Majorarea dobanzilor Fed, o greseala

Economia americana ar inregistra un ritm de crestere de aproape 4% daca nu ar fi afectata de efectul persistent al majorarii dobanzilor de catre Rezerva Federala a SUA Fed) in 2018, a afirmat ieri, pentru CNBC, presedintele Donald Trump, in marja Forumului Economic de la Davos, transmite Reuters, conform Agerpres.

Donald Trump a vorbit la telefon cu Boris Johnson despre Huawei. Londra spune ca, pentru tehnologia 5G, alternativele la gigantul chinez acuzat de spionaj sunt limitate

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a discutat vineri despre securitatea retelelor de telecomunicatii cu premierul britanic Boris Johnson, spune Casa Alba, in conditiile in care Marea Britanie se apropie de.

Donald Trump acuzat in senat drept o amenintare la adresa democratiei

Procurorii democrati l-au acuzat in Senat pe Donald Trump ca este o amenintare la adresa democratiei, in incheierea unui rechizitoriu adresat atat alegatorilor americani, cat si alesilor insarcinati sa judece daca presedintele merita sa fie destituit, relateaza AFP.

Donald Trump creste tarifele pentru produsele derivate din otel si aluminiu

Presedintele american Donald Trump a semnat vineri o proclamatie prin care aplica tarife suplimentare de 25% pentru produsele derivate din otel si de 10% pentru produsele derivate din aluminiu, unele tari, precum Brazilia si Mexic, fiind exceptate, relateaza Reuters.

Donald Trump apare intr-o inregistrare audio in care ar cere demiterea ambasadorului SUA in Ucraina

Vocea presedintelui american Donald Trump apare intr-o inregistrare audio din 2018 in care se pare ca cere demiterea ambasadorului SUA de atunci in Ucraina, o figura cheie in seria evenimentelor care au condus la inculparea sa, relateaza Mediafax, citand Reuters si ABC.

George Soros crede ca Facebook conspira cu Donald Trump pentru a asigura realegerea acestuia

Miliardarul George Soros afirma ca nimic nu impiedica Facebook Inc. sa imprastie dezinformari si ca gigantul IT ar putea conspira cu Donald Trump pentru realegerea acestuia, potrivit Bloomberg.

VIDEO Donald Trump, primul presedinte american care participa la marsul anti-avort: Fiecare copil este un dar sfant de la Dumnezeu

Cu ochii pe scrutinul din noiembrie, Donald Trump a participat vineri la Washington la marea reuniune anuala a militantilor anti-avort, denuntand pozitiile radicale ale adversarilor sai democrati in privinta acestui subiect care divizeaza Statele Unite, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )