Libnet.ro
UNICEF

09:15

DONALD TRUMP: Boris Johnson, un ministru excelent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: Boris Johnson, un ministru excelent

Presedintele american Donald Trump a declarat, ieri seara, ca fostul ministru britanic de externe, Boris Johnson, ar fi un excelent prim-ministru pentru a-i succeda Theresa May, care va demisiona pe 7 iunie dupa ce a esuat in realizarea Brexitului, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Trump: Boris Johnson ar fi un excelent prim-ministru

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca fostul ministru britanic de externe, Boris Johnson, ar fi un prim ministru excelent. Declaratia vine cu doua zile inainte de vizita sa de stat in Regatul Unit unde se va intalni cu actualul sef al guvernului, relateaza AFP.

Trump considera ca Boris Johnson, un mare sustinator al Brexit-ului, ar fi un prim-ministru britanic excelent

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri seara ca fostul ministru britanic de externe Boris Johnson ar fi un 039;039;excelent039;039; prim-ministru pentru a-i succeda Theresa May, care va demisiona pe 7 iunie dupa ce a esuat in realizarea Brexitului,.

Marea Britanie: Fostul ministru de externe Boris Johnson, citat in instanta. Va fi judecat pentru slogan fals in campanie

Fostul ministru de externe britanic si primar al Londrei, Boris Johnson, a fost citat in instanta pentru un slogan din timpul campaniei pentru referendumul din 2016 privind Brexit. Mai precis, acesta va comparea.

Boris Johnson, convocat de justitie

Un tribunal londonez a decis miercuri sa-l convoace pe fostul ministru de Externe Boris Johnson, candidat la postul de premier, acuzat ca a mintit in legatura cu costul apartenentei Regatului Unit la Uniunea Europeana UE) in campania in vederea referendumului din 2016 privind Brexitul.

UPDATE Boris Johnson, convocat de justitie pentru minciuni in timpul campaniei pentru Brexit

Un tribunal londonez a decis miercuri sa-l convoace pe fostul ministru de Externe Boris Johnson, candidat la postul de premier, pentru acuzatia ca a mintit in ceea ce priveste costul aderarii Regatului Unit la Uniunea Europeana in timpul campaniei pentru referendumul din 2016 privind Brexitul, scrie AFP.

The Spectator: Vizita de stat in Regatul Unit a lui Ceausescu a fost mult mai umilitoare decat poate fi cea a lui Donald Trump

Regina a avut rareori mai multe scaune libere la un banchet de stat. Liderul opozitiei, ministrul de externe din umbra, presedintele Camerei si liderul liberal-democratilor au refuzat ostentativ cu totii Invitatia Majestatii Sale de a participa la banchetul in onoarea lui Donald Trump de saptamana viitoare. Primul ministru laburist Harold Wilson a fost cel care l-a invitat pe brutalul dictator Nicolae Ceausescu si pe la fel de macabra lui sotie, Elena Ceausescu, sa faca o vizita de stat la Palatul Buckingham in iunie 1978.

Boris Johnson, convocat de justitie pentru minciuni in timpul campaniei pentru Brexit

Un tribunal londonez a decis miercuri sa-l convoace pe fostul ministrul de Externe Boris Johnson, candidat la postul de premier, pentru acuzatia ca a mintit in ceea ce priveste costul aderarii Regatului Unit la Uniunea Europeana in timpul campaniei pentru referendumul din 2016 privind Brexitul, scrie AFP.

Donald Trump: Am fost supus celei mai mari hartuiri a unui presedinte din ISTORIE

Presedintele american Donald Trump a declarat ca a fost supus cele mai mari hartuiri a unui presedinte din istorie, referindu-se la ancheta care vizeaza presupusa influentare a alegerilor prezidentiale din.

Donald Trump: Mexicanii trebuie sa preia controlul tarii lor din mainile cartelurilor

Presedintele american Donald Trump si-a reluat vineri atacurile impotriva Mexicului, cerandu-i sa actioneze drastic si impotriva traficului de droguri, la o zi dupa anuntul sau surpriza cu privire la o crestere a taxelor vamale la produsele importate din tara vecina cu scopul de a constrange Mexicul sa actioneze impotriva imigrantilor clandestini, scrie AFP.

Donald Trump in Marea Britanie: Brexit, Huawei si banchet cu Regina

Presedintele american Donald Trump va aborda, probabil, mai multe subiecte in timpul vizitei sale la Londra, saptamana viitoare, printre care si Brexitul sau problema interzicerii Huawei de a construi retele 5G, scrie Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )