Libnet.ro
UNICEF

20:45

Donald Trump nu a fost informat despre intalnirea dintre fiul sau cui un avocat apropiat de Kremlin, in iunie 2016

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump nu a fost informat despre intalnirea dintre fiul sau cui un avocat apropiat de Kremlin, in iunie 2016

Presedintele Donald Trump nu a fost informat si nu a participat intalnirea din iunie 2016 dintre fiul sau, Donald Trump Jr. , si un avocat apropiat de Kremlin, a declarat un purtator de cuvant al liderului de la Casa Alba, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump nu a fost informat despre intalnirea dintre fiul sau cu un avocat apropiat de Kremlin, in iunie 2016

Presedintele Donald Trump nu a fost informat si nu a participat intalnirea din iunie 2016 dintre fiul sau, Donald Trump Jr. , si un avocat apropiat de Kremlin, a declarat un purtator de cuvant al liderului de la Casa Alba, citat de Reuters.

Noi dezvaluiri despre legaturile cu Rusia: Trump jr. nu si-a informat tatal despre intalnirea cu un apropiat al Kremlinului

Un purtator de cuvant al liderului de la Casa Alba a declarat ca presedintele american Trump nu a fost informat si nu a participat la intalnirea din iunie 2016 dintre fiul sau Donald Trump Jr.

New York Times: Fiul si ginerele presedintelui Donald Trump s-ar fi intalnit cu o avocata din Rusia, dupa ce li s-ar fi promis informatii compromitatoare despre Hillary Clinton

Fiul presedintelui american Donald Trump s-ar fi intalnit cu o avocata din Rusia, in timpul campaniei prezidentiale din 2016, pentru ca i s-ar fi promis informatii compromitatoare despre candidata democrata la presedintie, Hillary Clinton.

Imagini inedite de la intalnirea lui Donald Trump cu Vladimir Putin

Alessandra Stoicescu a difuzat, vineri, la 100 de minute, de la Antena 3, imagini cu intalnirea istorica dintre presedintele american Donald Trump si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, de la summitul.

Donald Trump: intalnirea cu Vladimir Putin a fost formidabila

Presedintele SUA, Donald Trump, a calificat sambata drept formidabila prima sa intrevedere cu liderul rus Vladimir Putin, pe care a avut-o cu o zi inainte in marja summitului G20, informeaza AFP.

Decizia ferma luata de Donald Trump, dupa intalnirea cu Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a declarat ca este timpul sa mergem inainte si sa lucram intr-un mod constructiv cu Rusia si ca omologul sau rus Vladimir Putin a negat.

Producator CNN: Investigatiile despre legaturile dintre Trump si Rusia SUNT UN RAHAT

Producatorul CNN, John Bonifield a fost intregistrat pe ascuns cand a declarat ca investigatiile despre presupusele legaturi intre Donald Trump si Rusia sunt un rahat, potrivit Buzz.

Producator CNN: Investigatiile despre legaturile dintre Trump si Rusia SUNT UN RAHAT (VIDEO)

Producatorul CNN, John Bonifield a fost intregistrat pe ascuns cand a declarat ca investigatiile despre presupusele legaturi intre Donald Trump si Rusia sunt un rahat, potrivit Buzz.

Donald Trump Jr. si Jared Kushner s-au intalnit cu un avocat apropiat Kremlinului in iunie 2016

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr. , precum si ginerele sau, Jared Kushner, si fostul director de campanie Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat cu legaturi cu Kremlinul, la scurt timp dupa ce Donald Trump si-a asigurat investitura republicana, anul trecut, relateaza Reuters.

Donald Trump este foarte diferit de ceea ce se vede la televizor

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a aratat increzator in ce priveste relansarea relatiilor ruso-americane, dupa intalnirea sa cu Donald Trump, estimand ca omologul sau american este ''foarte diferit '' de ceea ce se poate percepe la televizor, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )