Libnet.ro
UNICEF

05:30

Donald Trump si Hillary Clinton, DUET DE MILIOANE! Cum au cantat impreuna piesa Dirty Dancing (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump si Hillary Clinton, DUET DE MILIOANE! Cum au cantat impreuna piesa Dirty Dancing (VIDEO)

Pe internet circula o parodie care a facut senzatie, cu Donald Trump si Hillary Clinton cantand faimosul cantec Dirty Dancing, in timp ce se plimbau pe scena si uitandu-se. continuă pe B1

Primul sondaj realizat dupa aparitia inregistrarii cu Donald Trump: Hillary Clinton are doar 4% avans, iar alegatorii republicani vor ca excentricul candidat sa continue cursa pentru Casa Alba

Aproape trei sferturi dintre alegatorii republicani 74%) din Statele Unite il sustin pe Donald Trump si considera ca acesta trebuie sa continue cursa pentru Casa Alba, arata primul sondaj de dupa aparitia inregistrarii compromitatoare cu Trump, in urma careia mai multi lideri republicani i-au cerut retragerea. In ceea ce priveste intentia de vot, Hillary Clinton are un avans de 4% 42% intentie de vot) fata de Trump 38%), arata sondajul realizat de Politico. com.

Alegeri SUA 2016. A doua dezbatere directa intre Donald Trump si Hillary Clinton, pe fondul dezvaluirilor incomode pentru ambii candidati

Candidatii la alegerile prezidentiale americane, republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton, se intalnesc la Universitatea Washington din St. Louis Missouri) pentru a doua confruntare directa, la doua saptamani de la prima, castigata de Hillary Clinton.

VIDEO Alegeri SUA 2016. A doua dezbatere directa intre Trump si Clinton: Ai ajunge la inchisoare daca as fi eu presedinte

Candidatii la alegerile prezidentiale americane, republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton, se intalnesc la Universitatea Washington din St. Louis Missouri) pentru a doua confruntare directa, la doua saptamani de la prima, castigata de Hillary Clinton.

VIDEO A doua dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump: Clinton acuza Rusia de implicare fara precedent pentru sustinerea lui Trump. Republicanul spune ca ar trimite-o la inchisoare pe contracandidata sa, daca ar ajunge presedinte

A doua dezbatere televizata intre candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si rivalul sau republican Donald Trump a avut loc luni dimineata, la Universitatea Washington din St. Louis. Pe langa clasicii moderatori, la dezbatere au participat si 40 de cetateni americani alesi prin sondaj pentru a le adresa intrebari celor doi candidati. Donald Trump a fost cotat, inca dinaintea dezbaterii, cu sanse minime de a o castiga, dupa inregistrarile compromitatoare aparute in ultimele zile. Cel mai recent sondaj realizat de Politico. com inaintea dezbaterii indica un avans de 4 procente pentru Hillary Clinton in ceea ce priveste intentia de vot 42% fata de 38% pentru Donald Trump). Vezi in articol cele mai importante momente ale dezbaterii.

Ora 4:00: A doua dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump. Candidatul republican, personaj principal in doua inregistrari compromitatoare aparute in presa in ultimele zile

A doua dezbatere televizata intre candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si rivalul sau republican Donald Trump este asteptata luni dimineata, incepand cu ora 4:00, ora Romaniei. Dezbaterea va avea loc la Universitatea Washington din St. Louis, scrie AFP. Pe langa clasicii moderatori, la dezbatere vor participa si 40 de cetateni americani alesi prin sondaj care le vor adresa intrebari celor doi candidati. Cel mai recent sondaj realizat de Politico. com inaintea dezbaterii indica un avans de 4 procente pentru Hillary Clinton in ceea ce priveste intentia de vot 42% fata de 38% pentru Donald Trump).

Alegeri SUA 2016. Donald Trump, atacat din toate partile dupa ce a amenintat-o pe Hillary Clinton cu inchisoarea

Candidatul republicanilor la sefia Casei Albe, Donald Trump, a recurs la un gest fara precedent in politica americana, sugerand, in cadrul celei de-a doua dezbateri electorale televizate ca, daca va ajunge presedinte, o va trimite la inchisoare pe rivala sa, democrata Hillary Clinton, comenteaza DPA.

Hillary Clinton si Donald Trump au refuzat sa isi dea mana la inceputul celei de-a confruntari in direct: Vezi aici INTEGRAL dezbaterea (SUA)

La cea de-a doua dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit duminica seara la Universitatea.

Hillary Clinton si Donald Trump au refuzat sa isi dea mana la inceputul celei de-a doua confruntari in direct: Vezi aici INTEGRAL dezbaterea (SUA) (VIDEO)

La cea de-a doua dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit duminica seara la Universitatea.

Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat in a doua dezbatere din campania electorala pentru alegerile prezidentiale din SUA

Candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit duminica seara la Universitatea Washington din St. Louis din statul Missouri pentru a doua dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, transmisa in direct la marile posturi de televiziune, transmite Agerpres.

Donald Trump pare TERMINAT: Hillary Clinton e in postura lui Geoana din 2009. Tot ce trebuie sa faca e sa nu se duca la SPA, la Vintu (VIDEO)

Weekend-ul care tocmai s-a incheiat pare a fi insemnat finalul carierei politice a lui Donald Trump. Dupa ce media a dazvaluit o inregistrare in care acesta povesteste nonsalant cum.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )