Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump lauda Consiliul de Securitate al ONU pentru noile sanctiuni impuse Coreei de Nord

Adevărul Adevărul,
Donald Trump lauda Consiliul de Securitate al ONU pentru noile sanctiuni impuse Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump lauda Consiliul de Securitate al ONU pentru impunerea de noi sanctiuni dure Coreei de Nord, ca raspuns la testele cu rachete. continuă pe Adevărul

Donald Trump ameninta ca taie ajutoarele pentru tarile care voteaza la ONU impotriva deciziei sale de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului

Presedintele american Donald Trump a amenintat miercuri ca va taia ajutoarele financiare pentru tarile care vor vota in favoarea unui proiect de rezolutie a Organizatiei Natiunilor Unite care condamna decizia sa de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului, scrie Reuters.

Donald Trump, amenintari pentru opozantii din ONU

Amenintari fara precedent lansate in spatiul public de catre Donald Trump. Presedintele american a amenintat ca taie ajutorul financiar statelor care vor vota in favoarea proiectului de rezolutie a .

in februarie, Donald Trump intentioneaza sa viziteze Londra

Donald Trump intentioneaza sa mearga in februarie in Marea Britanie pentru a inaugura noua Ambasada a Statelor Unite la Londra. Acesta a fost invitat in Marea Britanie de Theresa May, scrie.

Dupa Brexit, Donald Trump si Theresa May doresc un acord bilateral rapid

Dupa Brexit, presedintele american, Donald Trump, si premierul britanic, Theresa May, au subliniat, in cursul unei discutii telefonice desfasurata marti, importanta de a elabora un acord comercial.

Donald Trump a pregatit o noua lovitura pentru Kim Jong Un

SUA au prezentat joi un proiect de rezolutie care vizeaza intarirea sanctiunilor ONU impotriva Coreei de Nord. Proiectul ar urma sa fie supus la vot vineri in Consiliul de Securitate al.

Dragnea, de partea lui Trump in scandalul cu ONU: Ar trebui sa ne gandim serios sa mutam ambasada Romaniei la Ierusalim (VIDEO)

Donald Trump a provocat scandalul diplomatic al finalul de an pe plan mondial dupa ce a recunoscut oficial drept capitala a Israelului orasul Ierusalim si a anuntat mutarea ambasaderi americane de la Tel Aviv la.

Donald Trump conduce America spre capcana lui Tucidide

Noua strategie de securitate nationala a Statelor Unite ale Americii a fost anuntata, intr-un fel, de rezultatele ultimei conferinte la nivel ministerial a Organizatiei Mondiale a Comertului WTO), care s-a incheiat fara acorduri de substanta, dupa cum a declarat directorul sau general, Roberto Azevedo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )