Libnet.ro
UNICEF

18:45

Donald Trump a mers la un bal mascat, cu tema Nelegiuiti si Eroi, costumat in Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump a mers la un bal mascat, cu tema Nelegiuiti si Eroi, costumat in Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Donald Trump a mers sambata seara la un bal mascat cu tema Nelegiuiti si Eroi tinut la casa din Long Island a unui important donator electoral, dar vestimentatia sa nu a fost in ton cu tema petrecerii, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

John Kerry: Ar fi bine ca presedintele ales Donald Trump sa ceara sfaturi inainte de a suna alti lideri straini

John Kerry a declarat duminica dupa-amiaza ca ar fi bine ca echipa de tranzitie republicana sa ceara sfaturi si recomandari din partea Departamentului de Stat, inainte ca Donald Trump sa mai contacteze alti lideri straini, dupa scandalul diplomatic generat de discutia dintre miliardarul republican si presedinta taiwaneza Tsai Ing-wen, transmite Reuters.

Donald Trump extinde cautarea de candidati pentru ocuparea functiei de secretar de Stat

Presedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, cauta un candidat pentru ocuparea functiei de secretar de Stat in administratia sa, a anuntat, duminica, purtatoarea de cuvant a echipei sale de tranzitie,.

Vladimir Putin, declaratii SURPRINZATOARE despre Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca presedintele ales al SUA, Donald Trump, este o persoana 'inteligenta' si va demonstra rapid ca se ridica la inaltimea responsabilitatilor sale.

Madonna s-a sarutat cu o alta artista, l-a criticat pe Donald Trump si i-a spus lui Sean Penn ca inca il iubeste, in cadrul propriul eveniment caritabil VIDEO

Cantareata americana Madonna a oferit un spectacol iesit din comun la Miami, cu ocazia unei licitatii pentru ajutorarea copiilor orfani din Malawi, in cadrul caruia l-a criticat in repetate randuri pe presedintele-ales Donald Trump, a spus ca ii este rusine ca este americanca, s-a sarutat cu Ariana Grande, a dansat lasciv si i-a declarat dragostea fostului sot, actorul Sean Penn.

Madonna s-a sarutat cu o alta artista, l-a criticat pe Donald Trump si i-a spus lui Sean Penn ca inca il iubeste, in cadrul propriului eveniment caritabil VIDEO

Cantareata americana Madonna, in varsta de 58 de ani, a oferit un spectacol iesit din comun la Miami, cu ocazia unei licitatii pentru ajutorarea copiilor orfani din Malawi, in cadrul caruia l-a criticat in repetate randuri pe presedintele-ales Donald Trump, a spus ca ii este rusine ca este americanca, s-a sarutat cu Ariana Grande, a dansat lasciv si i-a declarat dragostea fostului sot, actorul Sean Penn.

Congresmanul republican Jason Chaffetz: Presedintele Donald Trump va realiza repede care ne sunt prietenii, iar Romania este printre ei

Seful Comisiei de Supraveghere si Reforma Guvernamentala din Camera Reprezentantilor, Jason Chaffetz, a declarat pentru AGERPRES ca Donald Trump, in calitate de presedinte al Statelor Unite, va realiza repede care sunt tarile prietene, iar Romania e cu siguranta una dintre ele.

Regizorul Pedro Almodovar, despre Donald Trump: Ma inspira sa fac un film despre catastrofe

Regizorul spaniol Pedro Almodovar a declarat ca presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, il inspira in realizarea unui film despre catastrofe, potrivit La Vanguardia, citat de News. ro.

China a lansat un protest diplomatic dupa de Donald Trump a discutat cu presedinta taiwaneza Tsai Ing-wen si avertizeaza: Convorbirea nu va schimba statutul insulei

China a lansat sambata un protest diplomatic, dupa ce presedintele ales Donald Trump a purtat o convorbire telefonica cu presedinta taiwaneza Tsai Ing-wen, insa a dat vina pentru insula autonoma, despre care Beijingul sustine ca ii apartine, pentru miscarea josnica, scrie Reuters.

Donald Trump a avut o discutie prin telefon cu presedintele Taiwanului. China s-a suparat

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si presedintele Taiwanului, Tsai Ing-wen, au purtat vineri o convorbire telefonica, a anuntat echipa lui Trump, citata de agentia France Presse, preluata de Agerpres. China dezaproba convorbirea, iar Taiwanul cere Beijingului sa trateze cu calm situatia.

Donald Trump, din nou in mijlocul unei controverse. Gestul sau ar putea infuria China

Donald Trump a raspuns criticilor pe Twitter, dupa ce acestia i-au reprosat ca a vorbit la telefon cu presedintele Taiwanului, sfidand o cutuma diplomatica de aproape 40 de ani. Presedintele ales a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )