Libnet.ro
UNICEF

01:06

Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari ieri, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, transmit agentiile AFP si DPA. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari sambata, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, informeaza agentiile AFP si DPA, citate de Agerpres.

Trump promite ca va actiona foarte puternic fata de amenintarile cu rachete din partea Coreei de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a promis joi ca va confrunta foarte puternic Coreea de Nord in urma ultimelor teste cu rachete si le-a cerut mai multor natiuni sa arate Phenianului ca vor exista consecinte in urma programului militar al lui Kim Jong-un, relateaza Reuters.

Trump promite ca va actiona in forta fata de amenintarile cu rachete din partea Coreei de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a promis joi ca va confrunta in forta Coreea de Nord in urma ultimelor teste cu rachete si le-a cerut mai multor natiuni sa arate Phenianului ca vor exista consecinte in urma programului militar al lui Kim Jong-un, relateaza Reuters.

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a discutat cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre formarea unei unitati pentru securitate cibernetica

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat, pe Twitter, ca a discutat cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre formarea unei unitati pentru securitate cibernetica care sa contracareze atacurile online asupra alegerilor.

Donald Trump este foarte diferit de ceea ce se vede la televizor

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a aratat increzator in ce priveste relansarea relatiilor ruso-americane, dupa intalnirea sa cu Donald Trump, estimand ca omologul sau american este ''foarte diferit '' de ceea ce se poate percepe la televizor, relateaza AFP.

Prima intalnire intre Vladimir Putin si Donald Trump are loc, vineri, la Hamburg. Retragerea SUA din Acordul climatic de la Paris si amenintarea nord-coreeana, principalele teme de pe agenda summitului G20

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump se intalnesc, vineri, la Hamburg, unde va avea loc summitul G20, grupul tarilor cu cea mai dezvoltata economie.

Directorul Consiliului Guvernamental de Etica din SUA, si unul dintre cei mai acerbi critici ai lui Donald Trump, demisioneaza cu sase luni inainte de incheierea mandatului

Directorul Consiliului Guvernamental de Etica din SUA, Walter Shaub, unul dintre cei mai mari critici ai presedintelui Donald Trump, si-a anuntat demisia, cu sase luni inainte de incheierea mandatului.

Angela Merkel, o noua intrevedere cu presedintele SUA, Donald Trump, la Hamburg. Despre ce au discutat cei doi lideri mondiali

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a avut o intrevedere, joi seara, cu presedintele american, Donald Trump, in Hamburg, unde are loc si summitul G20.

Donald Trump reafirma adeziunea SUA la articolul 5 al NATO: America a dovedit-o nu doar prin vorbe, ci prin fapte

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat din nou, joi, adeziunea la articolul 5 din Tratatul NATO, toti pentru unui si unul pentru toti, intr-un discurs sustinut la Varsovia si care vizeaza asigurarea aliatilor in ceea ce priveste angajamentul SUA pentru garantarea securitatii lor, scrie AFP.

Donald Trump admite ca Rusia ar fi putut sa intervina in alegerile prezidentiale din SUA

Donald Trump a admis joi, la Varsovia, pentru prima oara, ca Rusia ar fi putut sa fi intervenit in alegerile prezidentiale americane din 2016, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )