Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump sustine ca UE este prea dura cu Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump sustine ca UE este prea dura cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a criticat tratamentul dur aplicat de Uniunea Europeana Marii Britanii in urma deciziei de a acorda o amanare a Brexitului pana pe 31 octombrie, scrie Politico. continuă pe Ziarul Bursa

Trump acuza Uniunea Europeana ca este prea dura cu Marea Britanie. Avertismentul presedintelui

Presedintele american Donald Trump le-a reprosat liderilor UE ca sunt prea duri cu Marea Britanie, in problema Brexit-ul. in context, el a acuzat Uniunea ca este si un partener comercial brutal in relatia cu SUA, avertizand insa ca acest lucru se va schimba.

Donald Trump critica Uniunea Europeana ca e prea dura cu Marea Britanie in privinta Brexit-ului

Presedintele Donald Trump a reprosat Uniunii Europene ca este prea dura cu Marea Britanie in ceea ce priveste Brexit-ul. Mare pacat ca Uniunea Europeana este asa dura cu Regatul Unit si.

Donald Trump: Pacat ca Uniunea Europeana este atat de DURA cu Regatul Unit in privinta Brexitului

Intr-o postarepe Twitter, de miercuri, presedintele american Donald Trump a criticat Uniunea Europeana pentru modalitatea dura in care trateaza Marea Britanie in cazul Brexitului. in acelasi timp,.

Banca Mondiala are, de astazi, un nou sef. Cine este David Malpass, apropiat al lui Donald Trump

David Malpass este, de marti, 9 aprilie, noul sef al Bancii Mondiale, el preluand aceasta functie pentru un mandat de cinci ani. Analistii spun ca este o alegere controversata dat fiind ca este vorba despre un apropiat al liderului american Donald Trump si un cunoscut pentru criticile sale la adresa acestei institutii internationale.

INTERVIU Ce trebuie sa stie romanii din Marea Britanie despre BREXIT. Trei intrebari frecvente si raspunsurile concrete / Ambasadorul Mihalache: Apelul meu pentru toti este sa trateze lucrurile cu calm

BREXIT-ul creste tensiunea printre romanii din Marea Britanie. De la inceputul anului, sectia consulara a ambasadei Romaniei la Londra a primit zilnic in jur de 350 de cereri de pasapoarte. Mai mult decat poate fi procesat in conditiile logistice si umane ale sectiei.

DONALD TRUMP: SUA vor impune tarife vamale de 11 miliarde de dolari produselor din UE

Seful statului american, Donald Trump, a anuntat astazi ca SUA vor impune tarife vamale de 11 miliarde de dolari produselor provenite din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

PRESEDINTIA ROMANA A CONSILIULUI UE: Marea Britanie trebuie sa spuna cum vrea sa foloseasca prelungirea Brexit-ului

Este extrem de important ca Marea Britanie sa explice miercuri Uniunii Europene cum intentioneaza sa foloseasca extinderea termenului limita pentru Brexit pe care vrea sa o solicite, a declarat marti, la Luxemburg, ministrul roman pentru afaceri europene, George Ciamba, inaintea unei reuniuni a Consiliului Afaceri Generale, relateaza Reuters.

Donald Trump a cerut demiterea directorul Serviciului Secret

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut demiterea directorului Serviciului Secret. inlocuitorul va preua functia din luna mai. Trump i-a dat dispozitii sefului de personal al Casei Albe, Mick Mul.

Donald Trump a cerut demiterea directorului Serviciului Secret

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut demiterea directorului Serviciului Secret. inlocuitorul va preua functia din luna mai. Trump i-a dat dispozitii sefului de personal al Casei Albe, Mick Mul.

Donald Trump a decis inlocuirea directorului Secret Service, Randolph Alles, cu James Murray

UPDATE Presedintele american Donald Trump a decis sa-l inlocuiasca pe Randolph Alles, directorul Serviciului de protectie si paza a demnitarilor Secret Service, cu agentul James Murray, a anuntat Casa Alba, potrivit Mediafax care citeaza Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )