Libnet.ro
UNICEF

23:45

Donald Trump se teme ca alegerile vor fi fraudate si o numeste diavol pe Hillary Clinton

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump se teme ca alegerile vor fi fraudate si o numeste diavol pe Hillary Clinton

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, se teme ca votul sa nu fie aranjat si o compara pe contracandidata sa democrata, Hillary Clinton, cu diavolul. Trump a sugerat, la un miting electoral in Ohio, ca alegerile din noiembrie ar putea fi fraudate, precizand ca a auzit multe despre asta, fara sa poata oferi insa vreo dovada, noteaza BBC. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale SUA. Trump: Ma tem ca alegerile vor fi fraudate

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a declarat, luni, ca se teme ca votul din noiembrie va fi fraudat.

Michael Moore expune motivele pentru care crede ca Donald Trump va castiga alegerile din SUA (VIDEO)

Documentaristul american Michael Moore este convins ca Donald Trump va castiga alegerile prezidentiale din SUA, chiar daca acest lucru nu-i este pe plac. Michael Moore spunea ca magnatul american va.

Donald Trump, atac la Hillary Clinton: Ea e diavolul

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, a numit-o diavol pe candidata democrata Hillary Clinton, la care pana acum s-a referit cu formula escroaca.

Donald Trump: Hilarry Clinton este diavolul in persoana

Alegerile din SUA au parte de o noua serie de declaratii surprinzatoare. Republicanul Donald Trump a acuzat-o pe Hilarry Clinton ca ar fi diavolul in persoana. Declaratia prezidentiabilului republican vine intr-un context complucat in care este atacat.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton il devanseaza pe Donald Trump

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, are un avans de 7% in fata contracandidatului sau republican, Donald Trump, potrivit unui sondaj de opinie dat luni publicitatii de postul de televiziune american CBS, transmite AFP, preluata de dhnet. be.

Sondaj: Hillary Clinton il devanseaza cu 7% pe Donald Trump

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, are un avans de 7% in fata contracandidatului sau republican, Donald Trump, potrivit unui sondaj de opinie dat luni publicitatii de postul de televiziune american CBS, informeaza AFP, potrivit Agerpres. La finalul Conventiei Partidului Republican, care s-a desfasurat chiar inaintea celei a Partidului Democrat, Trump si Clinton se aflau la egalitate in sondajele de opinie.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump se confrunta pe tema Rusiei si a statutului musulmanilor in America

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite , in care se confrunta democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, a fost marcata in weekend de acuzele privind presupusa influenta a Rusiei pe scena politica americana si locul musulmanilor in SUA.

Ignoranta prezidentiala: care sunt adevarurile stiintifice pe care Donald Trump le contesta

Pana la sfarsitul anului, America avea un nou presedinte: fie Hillary Clinton, fie Donald Trump. Faptul ca Donald Trump e la un pas distanta de a capata cea mai mare autoritate in America e destul de infricosator, dintr-o serie de motive. Ne-am familiarizat deja cu discursurile sexiste, rasiste si deseori lipsite de logica si coerenta, [].

Donald Trump reactioneaza dupa ce Barack Obama a afirmat ca nu este calificat sa fie presedinte: Hillary Clinton a dovedit ca nu este calificata pentru orice functie guvernamentala

Presedintele american Barack Obama a afirmat marti ca Donald Trump, candidatul republican in cursa electorala pentru Casa Alba, nu este calificat pentru functia de sef al statului. Replica lui Tr.

Donald Trump nu este calificat pentru a fi presedinte al Statelor Unite

Candidatul republican Donald Trump nu este calificat pentru a deveni presedinte al Statelor Unite, afirma actualul lider de la Casa Alba, Barack Obama, indemnand Partidul Republican sa ii retraga sustinerea, relateaza ABC News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )