Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dosarele in care Elena Udrea il poate scufunda pe Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Dosarele in care Elena Udrea il poate scufunda pe Traian Basescu

Adevarul este ca Elena Udrea are multe lucruri cu care-l poate infunda pe Traian Basescu. Multe dosare duc, de fapt, la el si, cu siguranta, Basescu tremura daca Udrea se decide sa vorbeasca. Iata. continuă pe Antena3

Punctul de intalnire: Elena Udrea il santajeaza cu inchisoarea pe Traian Basescu

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire editorialul scris de Dan Tapalaga, jurnalistul cel mai bine conectat la DNA, pe siteul Hotnews. Acesta sustine .

Dan Andronic, urmarit penal de DNA in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009, alaturi de Ioana Basescu si Elena Udrea

Consultantul politic Dan Andronic, patronul ziarului Evenimentul Zilei, este urmarit penal de DNA pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului in dosarul privind finantarea campaniei electorale din anul 2009, anunta Directia Nationala Anticoruptie. In acelasi dosar, DNA le-a pus sub urmarire penala, in toamna trecuta, pe Ioana Basescu si Elena Udrea. Dan Andronic a fost citat marti la DNA, pentru a fi audiat.

Traian Basescu: Eu cred ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, cum a fost fraudat si referendumul (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu si jurnalistul Dan Andronic au vorbit luni seara, la Talk B1 despre alegerile prezidentiale din 2009. Daca Andronic sustine ca nu se poate vorbi despre fraudarea.

Se redeschide un mega-dosar pentru Traian Basescu. Fostul presedinte va fi audiat luni

Fostul presedinte Traian Basescu va fi audit luni, intr-un nou dosar pe care procurorii au decis sa-l redeschida. Traian Basescu a confirmat informatia, dar nu a dorit sa dea mai multe detalii. Stire.

Traian Basescu, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vor constata ca fraudarea s-a facut de PSD, PNL, UDMR si PC. PSD a fost de o mizerie incredibila

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, pentru Digi24, la vestea ca presedintii PSD si ALDE cer Parlamentului infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta care sa clarifice aspectele ce tin de organizarea alegerilor din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential.

Mircea Geoana, reactie la dezvaluirile lui Dan Andronic: Traian Basescu a abuzat si a apasat cu multa violenta butoanele puterii

Mircea Geoana a avut o prima reactie la dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic, care a sustinut ca sefii institutiilor de forta din Romania i-ar fi promis lui Traian Basescu, in 2009, ca.

Traian Basescu, despre alegerile din 2009: Am aflat cert ca au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, la B1 Tv, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, pe care le catalogheaza ca fiind castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Seful PMP a mai spus si ca nu a stiut ca sefii serviicilor secrete s-au intalnit acasa la Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier.

Dosarul redeschis al lui Traian Basescu, amanat din nou

Traian Basescu este asteptat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Flora, in care procurorii cer judecatorilor redeschiderea urmaririi penale pe numele fostului.

Cozmin Gusa, dezvaluiri despre alegerile prezidentiale din 2009: Traian Basescu nu a condus Romania, ci a siluit Romania

Consultantul politic Cozmin Gusa a vorbit despre factorii care au condus la victoria lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale din 2009. Gusa a dezvaluit, totodata, detalii din culisele alegerilor prezidentiale din 2009, cand a fost seful de campanie al lui Mircea Geoana.

Traian Basescu, asteptat la instanta suprema. Un dosar al fostului presedinte, redeschis

Traian Basescu este asteptat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Flora, in care procurorii cer judecatorilor redeschiderea urmaririi penale pe numele fostului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )