Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Colectiv: Procurorii cer pedeapsa de 15 ani pentru Cristian Piedone si alti fosti angajati ai Primariei

Hotnews Hotnews,
 Dosarul Colectiv: Procurorii cer pedeapsa de 15 ani pentru Cristian Piedone si alti fosti angajati ai Primariei

Procurorii au cerut, la dezbaterile din dosarul Colectiv de la Tribunalul Bucuresti, pedeapsa orientata spre maximum pentru Cristian Popescu Piedone si pentru alte foste angajate ale Primariei Sectorul 4, pentru abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

DOSARUL COLECTIV: DNA cere pedepse de pana la 15 ani pentru Cristian Popescu-Piedone si pentru trei functionare ale Primariei

Procurorul DNA cere condamnarea inculpatilor Cristian Popescu-Piedone si a celor trei functionare din dosarul Colectiv pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave la pedepse orientate spre maxim, adica de 15 ani, conform G4media.

Cristian Popescu-Piedone ar putea primi 15 ani de inchisoare in dosarul Colectiv. Procurorul DNA cere pedepse orientate spre maxim pentru el si alte trei persoane

Procurorul DNA cere ca fostul primar Cristian Popescu-Piedone si cele trei functionare din dosarul Colectiv sa primeasca pedepse orientate spre maxim, adica de 15 ani, pentru abuz in serviciu cu consecinte.

Dezbaterile finale in dosarul Colectiv incep luni la Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a stabilit, pentru luni, dezbaterile finale in dosarul Colectiv, dupa ce saptamana trecuta a fost incheiata cercetarea judecatoreasca si a fost audiat si administratorul firmei care a montat artificiile in club, transmite Mediafax.

Dezbateri finale in dosarul Colectiv

Tribunalul Bucuresti incepe luni dezbaterile finale in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului.

Dezbaterile finale in dosarul Colectiv incep luni: Fostul primar Piedone si patronii clubului, printre protagonistii procesului

Dezbaterile finale in dosarul Colectiv, in care sunt judecati patronii clubului, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si alte persoane, incepe luni. Instanta a finalizat joi cercetarea.

Tribunalul Bucuresti: Dezbaterile finale in dosarul Colectiv - lunea viitoare

Tribunalul Bucuresti a stabilit, joi, sa aiba loc lunea viitoare dezbateri finale in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului, informeaza Agerpres.

Productie tripla in ultimii 12 ani pentru Rompetrol Rafinare

Rompetrol Rafinare si-a majorat productia de combustibil destinat aviatiei civile si militare in ultimii 12 ani. Carburantul realizat si livrat in tara noastra si in regiune s-a triplat in aceasta perioada ajungand anul trecut la 317. 000 de tone, relateaza Agerpres.

Daniel Zamfir, despre votul din diaspora: Propaganda continua: n-au reusit in 15 ani, mai vor 5

Fostul senator ALDE Daniel Zamfir a scris sambata pe Facebook ca ceea ce se intampla acum in turul al doilea al alegerilor prezidentiale in contextul prezentei masive a diasporei la vot pana la ora 23 votasera peste 360. 000 de romani) nu este nimic nou fata de acum 10 ani, cand Traian Basescu castiga alegerile.

Fenomenul copii care nasc copii. O mama de 15 ani spune ca nu stia nimic despre metodele contraceptive

Numarul mamelor minore de la Maternitatea Cuza Voda din Iasi este intr-o continua crestere de cativa ani, saracia si lipsa educatiei sexuale in scoli fiind principalele cauze ale acestui fenomen. Avadanei Ana-Maria, mama a unei fetite, spune ca nu a discutat niciodata cu nimeni despre metodele contraceptive.

Doping: WADA recomanda suspendarea Rusiei pe 4 ani pentru viitoarele competitii

Un comitet independent al Agentiei Mondiale Antidoping WADA) a recomandat, luni, o suspendare de patru ani a Rusiei la viitoarelor competitii sportive, inclusiv olimpiada de la Tokyo, pentru falsificarea datelor de laborator transmise investigatorilor WADA, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )