Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dosarul Tel Drum: Care sunt motivele invocate de avocatii lui Liviu Dragnea pentru a ridica sechestrul asigurator pus pe avere

Adevărul Adevărul,
Dosarul Tel Drum: Care sunt motivele invocate de avocatii lui Liviu Dragnea pentru a ridica sechestrul asigurator pus pe avere

Liviu Dragnea contesta la Curtea Suprema sechestrul asigurator pus pe intreaga sa avere, in ancheta Tel Drum. Avocata presedintelui PSD invoca faptul ca nicio institutie nu s-a constituit parte civila in dosar. Si cum nimeni nu cere recuperarea prejudiciului, procurorul nu ar fi avut dreptul sa ia masuri asiguratorii, spune aparatorul lui Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Denuntatorul lui Liviu Dragnea din dosarul Tel Drum, noi declaratii la DNA

Denuntatorul lui Liviu Dragnea din dosarul Tel Drum,Teodor Nitulescu, este de mai multe ore miercuri la DNA, pentru noi declaratii, in timp ce avocatii sefului PSD incearca sa il scape pe.

UPDATE Suspectii din dosarul Tel Drum, asteptati marti la DNA pentru a li se comunica sechestrul impus de procurori - surse

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri. 30 Suspectii din dosarul Tel Drum sunt asteptati marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a lua la cunostinta sechestrul impus de anchetatori in acest caz, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Sechestru in dosarul Tel Drum

Directia Nationala Anticoruptie a pus sechestu in dosarul Tel Drum. Ancheta a fost initiata la sesizarea Oficiului European Antifrauda. Acuzatiile sunt legate de afacerea Tel Drum, despre care procurorii sustin ca ar fi controlata chiar de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Sechestru in dosarul Tel Drum

ACTUALIZARE 14:02 Dragnea: Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justitiei de catre oameni care se ascund Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, referitor la sechestrul pus de DNA pe averile persoanelor implicate in dosarul Tel Drum, ca este folosit ca mijloc pentru a bloca modificarea legilor justitiei, spunand ironic ca urmeaza, probabil, sechestru pe viata. ------------- Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri.

DNA va pune sechestru in dosarul Tel Drum - presa / Prejudiciul acuzat de procurori este de zeci de milioane de lei

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri.

Sechestru in Dosarul Tel Drum

DNA vrea sa se asigure ca prejudiciul din dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal si Liviu Dragnea, poate fi recuperat in cazul in care acuzatiile vor fi confirmate si pedepsite de.

Sechestru in dosarul Tel Drum

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri.

Sechestru pe averea lui Liviu Dragnea si a celorlalti inculpati in dosarul Tel Drum

ACTUALIZARE DNA a pus sechestru pe toate bunurile si conturile lui Dragnea pentru a recupera un prejudiciu de 127,5 milioane lei Procurorii anticoruptie au instituit sechestru asigurator si poprire pe toate bunurile liderului PSD, Liviu Dragnea, pana la concurenta sumei de 127,5 milioane de lei peste 27 milioane de euro), pentru a recupera prejudiciul din dosarul Tel Drum, a anuntat DNA prin intermediul unui comunicat. ------------ Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, considera ca dusmanii sai se ascund in spatele unor institutii, crucifica oameni, miza reala fiind blocarea Legilor Justitiei.

Sechestru pus de DNA pe numele lui Dragnea in dosarul Tel Drum: Ce bunuri are trecute liderul PSD in declaratia de avere

Procurorii DNA au anuntat oficial printr-un comunicat de presa punerea sub sechestru asigurator a averii lui Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum. Informarea oficiala a venit la scurt timp dupa iesirea liderului.

Dosarul Tel Drum: Avocatii lui Liviu Dragnea vor sa conteste sechestrul asigurator la Curtea Suprema

Avocatii liderului social-democrat au anuntat ca astazi vor merge la Curtea Suprema sa depuna contestatie impotriva masurilor asiguratorii luate de procurorii anticoruptie in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, de fraude europene si abuz in serviciu. Este vorba de fapte care ar fi fost comise in perioada in care era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )