Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dosarul violentelor de la protestele din Piata Victoriei: Peste 20 de persoane au fost audiate, mai multe fiind retinute

Adevărul Adevărul,
Dosarul violentelor de la protestele din Piata Victoriei: Peste 20 de persoane au fost audiate, mai multe fiind retinute

Procurorii au mai facut un pas in ancheta in care incearca sa elucideze circumstantele incidentelor violente de la protestele din Piata Victoriei, din seara zilei de 1 februarie. O perchezitie la mai multi huligani suspectati ca au atacat jandarmii a dus la confiscarea a peste 3. 000 de materiale pirotehnice. continuă pe Adevărul

Dosarul violentelor de la protestele din Piata Victoriei: Peste 20 de persoane au fost audiate, 8 fiind retinute

Procurorii au mai facut un pas in ancheta in care incearca sa elucideze circumstantele incidentelor violente de la protestele din Piata Victoriei, din seara zilei de 1 februarie. O perchezitie la mai multi huligani suspectati ca au atacat jandarmii a dus la confiscarea a peste 3. 000 de materiale pirotehnice.

PSD riposteaza la protestele din Piata Victoriei: in Targoviste va fi organizat un miting de sustine a guvernului (VIDEO)

In timp ce protestele din Piata Victoriei si-au mai pierdut din intensitate, social-democratii abia acum incep sa se mobilizeze. Chiar daca seful lor, Liviu Dragnea a spus ca nu este de acord cu.

RESPECT pentru romani!. The Guardian, VIDEO EMOTIONANT despre protestele din Piata Victoriei: Cea mai mare miscare dupa caderea comunismului (VIDEO)

Presa britanica este cu ochii pe miscarile politice de la Bucuresti. Jurnalistii de la The Guardian au realizat un scurt filmulet despre protestele din Piata Victoriei, videoclip ce a atras reactii din.

Agresiune cu consecinte serioase si IREVERSIBILE! Sacrificiu!: Jandarmul ranit la protestele din Piata Victoriei a ramas cu SECHELE pe viata

Vestile sunt triste in ceea ce priveste recuperarea jandarmului ranit la protestele din Piata Victoriei. Medicul Monica Pop a precizat pe Facebook ca jandarmul si-a pierdut aproape in totalitate.

Protestele din Piata Victoriei au umplut conturile Metrorex. Cat a castigat regia de transport in cea mai ampla zi de manifestatie

Protestele puternice din cele doua saptamani in care romanii au iesit in strada au ajutat Metrorex sa-si rotunjeasca conturile. Spre exemplu, in data de 5 februarie, cand.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre protestele din Piata Victoriei: Au creat un conflict sustinut printr-o masinarie de manipulare ultraprofesionista, care nu a fost nascuta in Romania. Acelasi tip de mesaje a fost folosit si in America

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la un post de televiziune, ca ordonanta 13 reprezinta un conflict creat artificial si sustinut printr-o masinarie de manipulare ultraprofesionista care nu a fost nascuta in Romania.

Peste 3.000 de materiale PIROTEHNICE ridicate in urma perchezitiilor in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Un numar de 13 perchezitii au avut loc, joi, in dosarul violentelor din Piata Victoriei, din timpul manifestatiei din noaptea de 1 spre 2 februarie, mai multe persoane fiind conduse la audieri, iar peste.

Peste 3.000 de materiale pirotehnice ridicate in urma a 13 perchezitii in dosarul violentelor din Piata Victoriei

In aceasta dimineata, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au pus in aplicare un numar de 13 perchezitii in dosarul violentelor din Piata Victoriei, din timpul manifestatiei din noaptea de 1 spre 2 februarie, mai multe persoane fiind conduse la audieri, iar peste 3. 000 de materiale pirotehnice au fost ridicate pentru a fi expertizate, anunta un comunicat de presa publicat pe site-ul Politiei Capitalei.

Opt persoane retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei. Anchetatorii au audiat 20 de persoane, iar in urma perchezitiilor care au avut loc joi in mai multe imobile din capitala au fost gasite peste 3. 000 de materiale pirotehnice.

Dupa ce au facut cel mai mare tricolor uman, protestatarii din Piata Victoriei se pregatesc sa reproduca un steag urias al Uniunii Europene

La protestele din 12 februarie din Piata Victorii, peste 50. 000 de oameni au afisat cel mai mare tricolor uman prin aprinderea lanternelor de la telefoane sub coli colorate in rosu, galben si albastru. Acum, ac.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )