Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dosarul Zambaccian. Adrian Nastase se intoarce astazi in boxa acuzatilor de la Curtea Suprema. Procurorii cer pentru acesta inchisoare cu executare

Adevărul Adevărul,
Dosarul Zambaccian. Adrian Nastase se intoarce astazi in boxa acuzatilor de la Curtea Suprema. Procurorii cer pentru acesta inchisoare cu executare

Procesul in care se judeca recursul facut de procurorii anticoruptie in dosarul Zambaccian are loc astazi la Curtea Suprema. in acest dosar, fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat deja la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita. Procurorii cerusera 10 ani de inchisoare cu executare, asa ca au facut recurs si cer ca Nastase sa se intoarca in spatele gratiilor. continuă pe Adevărul

O noua AMANARE in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase se intoarce in fata instantei pe 3 ...

UPDATE 10:21 - Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, luni, din nou, recursul DNA in dosarul Zambaccian pentru ca avocata Irinei Jianu sa poata studia dosarul si sa poata formula apararea. Noul termen a fost stabilit pentru data de 3 iunie. La iesirea din sala de judecata, Adrian Nastase a declarat ca in mare masura, chestiunile sunt clarificate: Nu as vrea sa influentez Parchetul in pregatirea contraloviturilor. Intrrebat cine este Iuda din mesajul scris de Paste pe blog, fostul .

Nastase, din nou in fata instantei, in dosarul Zambaccian: Sunt absolut convins ca va fi reconfirmata achitarea si in acest dosar

Adrian Nastase nu a scapat inca de procese. Fostul premier a ajuns la instanta suprema unde se judeca un nou termen in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase a declarat ca spera la o clarificare a.

Adrian Nastase este asteptat la iCCJ in recursul din dosarul Zambaccian

Adrian Nastase este asteptat, astazi, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), conform surselor de presa.

Termenul din dosarul Zambaccian in care Adrian Nastase este acuzat de santaj a fost amanat pentru 3 iunie

Magistratii Curtii Supreme au decis, luni, amtnarea termenului din dosarul Zambaccian in care fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita. Procurorii cerusera 10 ani de inchisoare cu executare, asa ca au facut recurs si cer ca Nastase sa se intoarca in spatele gratiilor.

UPDATE Instanta suprema reia luni dezbaterile in dosarul Zambaccian

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) reia luni judecarea recursului declarat in dosarul Zambaccian, in care fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat in martie 2012 la trei ani de inchisoare cu suspendare. Este al doilea termen al procesului, dupa ce instanta suprema a amanat dosarul pe 8 aprilie, deoarece Adrian si Dana Nastase nu isi angajasera un avocat. UPDATE Fostul premier a ajuns la ICCJ in jurul orei 8:45 insotit de Dana Nastase si de fiul lor, Andrei. Sunt absolut convins ca si in acest dosar, la fel cum s-a intamplat si in cazul dosarului in care am fost achitat, probele care au fost evidente si la instanta de fond vor prevala si in aceste conditii in recurs achitarea va fi reconfirmata, a declarat Nastase.

Un nou termen in dosarul Zambaccian: DNA CONTESTA achitarea sotilor Nastase. ...

Luni, 13 mai, se judeca un nou termen in dosarul Zambaccian dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au contestat achitarea fostului premier Adrian Nastase si a sotiei sale, Dana Nastase, in acest caz. In data de 8 aprilie, sotii Nastase au depus o cerere de amanare a judecarii recursului, motivand angajarea unor noi avocati. Completul de 5 judecatori, care judeca recursul procurorilor in dosarul Zambaccian, in care fostul premier a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu .

Adrian Nastase este asteptat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian

Adrian Nastase este asteptat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian, dosar in care este judecat impreuna cu Dana Nastase . Procurorii DNA sustin ca Adrian Nastase ar fi primit, prin interm.

UPDATE: Instanta suprema reia luni dezbaterile in dosarul Zambaccian

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) reia luni judecarea recursului declarat in dosarul Zambaccian, in care fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat in martie 2012 la trei ani de inchisoare cu suspendare. Este al doilea termen al procesului, dupa ce instanta suprema a amanat dosarul pe 8 aprilie, deoarece Adrian si Dana Nastase nu isi angajasera un avocat. UPDATE: Fostul premier a ajuns la ICCJ in jurul orei 8:45 insotit de Dana Nastase si de fiul lor, Andrei.

Dosarul Zambaccian: DNA cere condamnare cu EXECUTARE pentru sotii Nastase.

UPDATE 9:10 - Adrian Nastase a ajuns, luni dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Fostul premier a venit insotit de fiul sau cel mare, Andrei Nastase, si de sotia lui, Dana Nastase. Intrebat ce va face daca va ajunge din nou dupa gratii, fostul premier a multumit pentru intrebarea eleganta, dupa care si-a exprimat convingerea ca achitarea, dispusa de instanta de fond, va fi reconfirmata. _ _ _ _ Luni, 13 mai, se judeca un nou termen in dosarul Zambaccian dupa ce .

Recursul din cazul Zambaccian a fost amanat. Adrian Nastase, la Curtea Suprema: Am venit cu speranta ca lucrurile se vor clarifica

Adrian Nastase s-a prezentat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian, dosar in care este judecat impreuna cu Dana Nastase . UPDATE 10:15-Recursul din cazul Zambaccian, dosar in care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )