Libnet.ro
UNICEF

23:45

Adrian Nastase este asteptat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase este asteptat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian

Adrian Nastase este asteptat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian, dosar in care este judecat impreuna cu Dana Nastase . Procurorii DNA sustin ca Adrian Nastase ar fi primit, prin interm. continuă pe Antena3

Adrian Nastase este asteptat la iCCJ in recursul din dosarul Zambaccian

Adrian Nastase este asteptat, astazi, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), conform surselor de presa.

Adrian Nastase, la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian: Am venit cu speranta ca lucrurile se vor clarifica

Adrian Nastase s-a prezentat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian, dosar in care este judecat impreuna cu Dana Nastase . intrebat daca are o strangere de inima pentru faptul ca se.

Termenul din dosarul Zambaccian in care Adrian Nastase este acuzat de santaj a fost amanat pentru 3 iunie

Magistratii Curtii Supreme au decis, luni, amtnarea termenului din dosarul Zambaccian in care fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita. Procurorii cerusera 10 ani de inchisoare cu executare, asa ca au facut recurs si cer ca Nastase sa se intoarca in spatele gratiilor.

Recursul din cazul Zambaccian a fost amanat. Adrian Nastase, la Curtea Suprema: Am venit cu speranta ca lucrurile se vor clarifica

Adrian Nastase s-a prezentat astazi la Curtea Suprema pentru recursul din cazul Zambaccian, dosar in care este judecat impreuna cu Dana Nastase . UPDATE 10:15-Recursul din cazul Zambaccian, dosar in care.

Dosarul Zambaccian. Adrian Nastase se intoarce astazi in boxa acuzatilor de la Curtea Suprema. Procurorii cer pentru acesta inchisoare cu executare

Procesul in care se judeca recursul facut de procurorii anticoruptie in dosarul Zambaccian are loc astazi la Curtea Suprema. in acest dosar, fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat deja la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si a fost achitat pentru acuzatia de luare de mita. Procurorii cerusera 10 ani de inchisoare cu executare, asa ca au facut recurs si cer ca Nastase sa se intoarca in spatele gratiilor.

Adrian Nastase a cazut in SPLEEN. Cum arata o zi din viata fostului premier, ramas acum ...

Fostul premier Adrian Nastase, care s-a prezentat, luni, la Curtea Suprema, la recursul DNA in dosarul Zambaccian, critica Guvernul condus de Victor Ponta, despre care spune ca se incapataneaza sa nu raspunda asteptarilor sociale uriase. Totodata, Nastase, ramas fara nicio functie politica, descrie cum isi petrece zilele dupa ce a fost eliberat din inchisoare: spune ca e lenes si ca a scris mai rar, incearca sa-si incarce bateriile, citeste Arghezi si se crede Bietul Ioanide. Citeste si .

Adrian Nastase: Iuda despre care vorbeam pe blog nu este Ponta si nu spun acum cine este.

Adrian Nastase a declarat, luni, ca acel Iuda despre care sustine intr-o postare pe blog ca ar fi tradat nu este in niciun caz premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. El a precizat ca nu doreste sa divulge identitatea personajului. Intrebat de jurnalisti, la iesirea de la instanta suprema, care judeca recursurile din dosarul Zambaccian, cine este ucenicul tradator, acel Iuda despre care vorbeste intr-o postare de pe blogul, Adrian Nastase a spus: Daca doream sa personalizez unele dintre .

O noua AMANARE in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase se intoarce in fata instantei pe 3 ...

UPDATE 10:21 - Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, luni, din nou, recursul DNA in dosarul Zambaccian pentru ca avocata Irinei Jianu sa poata studia dosarul si sa poata formula apararea. Noul termen a fost stabilit pentru data de 3 iunie. La iesirea din sala de judecata, Adrian Nastase a declarat ca in mare masura, chestiunile sunt clarificate: Nu as vrea sa influentez Parchetul in pregatirea contraloviturilor. Intrrebat cine este Iuda din mesajul scris de Paste pe blog, fostul .

Adrian Nastase: Iuda despre care vorbeam pe blog nu este Ponta si nu spun acum cine este

Adrian Nastase a declarat, luni, ca acel Iuda despre care sustine intr-o postare pe blog ca ar fi tradat nu este in niciun caz premierul Victor Ponta, precizand ca nu doreste sa divulge identitatea personajului, relateaza Mediafax.

Rovinieta este de astazi la un sms distanta! Vezi cum o poti cumpara

Rovinieta este de astazi la un sms distanta! Utilizatorii retelei Vodafone isi pot cumpara rovinieta valabila pentru o zi sau pentru o saptamana, daca trimit un mesaj la numarul 7500 cu numarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )