Libnet.ro
UNICEF

17:15

Doua documente SECRETE din arhiva SIPA au fost declasificate (VIDEO)

B1 B1,
Doua documente SECRETE din arhiva SIPA au fost declasificate (VIDEO)

Doua documente secrete din arhiva SIPA au fost declasificate, in urma Hotararii de Guvern privind unele masuri referitoare la arhiva fostei Directii de Protectie si Anticoruptie, informeaza B1 TV. continuă pe B1

Raport: Comisia din 2005 a ridicat documente secrete din arhiva SIPA, predate apoi Monicai Macovei

Comisia din 2007 nu stie daca membrii Comisiei desemnate in februarie 2005, care au ridicat documente din arhiva operativa a SIPA si le-au predat Monicai Macovei, le-au restituit arhivei si nici daca fostul.

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala in rem, in dosarul privind arhiva SIPA

DIICOT a inceput urmarirea penala in rem, in dosarul privind arhiva SIPA. Procurorii investigheaza fapte de detinere fara drept a unui document ce contine informatii secrete de stat si neglijenta.

Descoperire exploziva in arhiva SIPA. S-au gasit plicuri cu bani in valoare de 127.876 lei

Descoperire supriza in arhiva SIPA dupa ce Ministerul Justitiei a facut publice doua rapoarte, odata cu publicarea in Monitorul Oficial a Hotararii privind desecretizarea. Comisia din 2008 a.

Ministerul Justitiei a facut publice rapoartele Comisiilor privind arhiva SIPA - peste 127.000 de lei, fonduri operative necheltuite la data desfiintarii SIPA

Ministerul Justitiei a facut publice, vineri seara, rapoartele comisiilor privind arhiva SIPA, iar potrivit unui proces-verbal din aprilie 2008, intocmit la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) in timpul mandatului lui Tidor Chiuariu, a fost desigilat un fiset metalic in care se afla suma de 127. 876 de lei reprezentand fonduri operative necheltuite la data desfiintarii SIPA.

Ion Cristoiu: Arhiva SIPA - ilegalitati, lucru de mantuiala, secretomanie si operatiuni dubioase

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de Vineri despre importanta publicarii Raportului SIPA, care a aratat cum a fost inventariata arhiva SIPA de catre o comisie care a studiat fiecare dosar,.

Proces-verbal: Sume de bani gasite de comisia din 2008 in arhiva SIPA

Comisia din 2008 a gasit in arhiva SIPA o caseta de valori in care se aflau diverse sume de bani, acestea fiind in valoare totala de aproape 128. 000 de lei, se arata in procesul-verbal incheiat de comisie si publicat, vineri, de Ministerul Justitiei, potrivit Agerpres.

Traian Basescu spune ca a aflat din presa ca ar exista un dosar despre el in arhiva SIPA. Fostul presedinte ii cere ministrului Justitiei sa confirme existenta dosarului

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca a luat nota despre faptul ca, intr-un ziar central, se afirma ca ar exista un dosar pe numele lui in arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei.

Presedintele UNJR: Dupa ce HG privind arhiva SIPA va fi publicata, dam in judecata Guvernul

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, anunta, miercuri, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca UNJR va da in judecata Guvernul dupa publicarea HG privind arhiva SIPA in Monitorul Oficial si precizeaza ca avizul prezentat de Ministerul Justitiei ca fiind al CSM cu privire la actul normativ este de fapt punctul de vedere al unei directii, aceasta fiind in opinia sa una din multele inadvertente cuprinse in afirmatiile ministrului Tudorel Toader.

Arhiva SIPA: Comisia de inventariere va putea preda informatii organelor judiciare, la cererea justificata a acestora

Hotararea de Guvern privind arhiva fostei Directii Generale de Protectie si Anticoruptie DGPA sau SIPA) a fost publicata, vineri seara, in Monitorul Oficial, unul dintre articolele HG dand posibilitatea comisiei care se va ocupa de inventarierea si predarea documentelor catre Administratia Nationala a Penitenciarelor sau Arhivele Nationale sa predea informatii catre organele judiciare daca acestea ofera motive pentru solicitarea lor in cazul unor proceduri judiciare, anunta news. ro.

Dan Andronic, noi dezvaluiri despre arhiva SIPA. Ce nume de politicieni apar in notele informative

Arhiva secreta a SIPA continea informatii despre Adrian Nastase, Victor Ponta, Monica Macovei si Traian Basescu, sustine jurnalistul Dan Andronic. Din investigatiile pe care le-am facut pe parcursul.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )