Libnet.ro
UNICEF

21:45

A doua zi de proteste in Bucuresti, dupa cazul de la Caracal: Politia ucide!

Playtech Playtech,
A doua zi de proteste in Bucuresti, dupa cazul de la Caracal: Politia ucide!

Un nou protest este anuntat in Bucuresti, duminica seara, dupa cele intamplate la Caracal. Pe retelele de socializare, oamenii se mobilizeaza pentru a atrage atentia asupra faptului ca statul a esuat in a salva viata unei tinere in varsta de 15 ani. Update: Fetele care au organizat evenimentul sunt legitimate si, cel mai probabil, vor . continuă pe Playtech

Tudorel Toader reactioneaza dupa cazul Caracal

Fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader a facut, duminica seara, o serie de precizari despre mod.

Bataie de joc in cazul de la Caracal: Politia nu poate actiona daca nu stie numele persoanei care cere ajutor VIDEO

Apar detalii incredibile in cazul oribilelor crime din Caracal si despre modul in care au intervenit politistii in cazul adolescentei de 15 ani. Fata a cerut ajutorul la 112 de trei ori, dar chiar si asa, Politia a ajuns la ea dupa 19 ore, cand era prea tarziu. Asta pentru ca s-au incurcat in proceduri .

Premierul cere demisia sefului Politiei Romane, dupa cazul de la Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, dupa cazul de la Caracal, unde Politia a intervenit dupa 19 ore de la primul apel la 112 al adolescentei care a anuntat ca este sechestrata in casa unui barbat.

Protest in Bucuresti dupa crima din Caracal: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest este organizat sambata in Bucuresti, de la ora 19:00, pentru a atrage atentia asupra interventiei esuate a autoritatilor in cazul adolescentei ucise cu brutalitate in Caracal. Evenimentul e denumitPentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!. Update: Cateva mii de manifestanti au ajuns in fata Ministerului de Interne si striga Jos Guvernul hotilor!, Nu scapati!, .

Cazul Caracal - Avocatul lui Dinca afirma ca acesta neaga ca le-ar fi vazut vreodata pe fete: Spune ca nu stie despre ce este vorba Cum a explicat suspectul osemintele si bijuteriile gasite

Suspectul principal din cazul Caracal nu recunoaste faptele de care este acuzat si neaga ca le-ar fi vazut sau transportat vreodata pe cele doua fete disparute, a spus sambata, avocatul care il apara pe Gheorghe Dinca. Judecatorii Tribunalului Dolj au decis sambata arestarea preventiva pentru 30 de zile a suspectului Gheorghe Dinca. Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori.

Cazul Caracal Audierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale

Audierea suspectului principal in cazul Caracal, Gheorghe Dinca, a fost intrerupta duminica seara, dupa ce acestuia i s-ar fi facut rau, a anuntat avocatul din oficiu al barbatului. Dinca a fost dus in arestul politiei, unde primeste ingrijiri medicale, iar audierile urmeaza sa se reia la ora 20.

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

C.T. Popescu despre Dancila si cazul Caracal: Este o combinatie de prostie cu hienism politic. Buda, un cretin

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a folosit cuvinte dure la adresa celor care ar fi trebuit sa se ocupe de cazul Caracal. Scriitorul si gazetarul a avut remarci critice la adresa premierului Viorica Dancila, a fostului sef IGPR, Ioan Buda si la adresa tuturor celor implicati. Cristian Tudor Popescu a comentat in cuvinte grele cazul de .

Cazul Caracal |Anunt de ultima ora de la anchetatori: de la cine provin ramasitele umane gasite in casa groazei

Anchetatorii au venit cu detalii despre ramasitele umane gasite in casa groazei din Caracal. Au fost analizate probele ADN, iar concluziile au fost prezentate duminica. Anchetatorii au confirmat faptul ca oasele gasite in gospodaria lui Gheorghe Dinca sunt umane. De asemenea, primele rezultate indica faptul ca bucatile de haine, bijuteriile si firele de par apartin .

Hosu, DIICOT, despre ancheta din Cazul Caracal: Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele Este vorba despre o locatie foarte mare, trebuie luata la milimetru

Procurorul sef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, spune ca ancheta in cazul Caracal este dificila deoarece este vorba despre o locatie foarte mare care trebuie luata la milimetru. Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele, a afirmat Hosu, potrivit Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )