Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dr. Dre, chemat in instanta de un fost partener de la Beats Electronic pentru o presupusa inselatorie

Adevărul Adevărul,
Dr. Dre, chemat in instanta de un fost partener de la Beats Electronic pentru o presupusa inselatorie

Raperul american Dr. Dre si producatorul Jimmy Iovine, cofondatori ai Beats Electronics, sunt chemati in fata instantei, intr-o proces in care un fost partener al celor doi, Noel Lee, spune ca acestia au orchestrat o inselatorie prin care a fost pacalit sa paraseasca Beats inainte ca celebrele casti ale companiei sa fie vandute anul trecut catre Apple in schimbul a trei miliarde de dolari. continuă pe Adevărul

Dr. Dre si Jimmy Iovine, proprietarii Beats, dati in judecata de seful Monster

Rapperul Dr. Dre si celebrul producator muzical Jimmy Iovine au fost dati in judecata de un fost partener de afaceri, care a realizat designul pentru castile audio pe care cei doi le comercializeaza prin intermediul brandului Beats, informeaza bbc. com.

Producatorul castilor Beats by Dr. Dre, actionat in instanta pentru frauda

Producatorul american de echipamente audio Monster LLC a actionat in instanta Beats Electronics LLC detinut de Apple Inc. ), considerand ca acesta este vinovat de frauda si inselaciune in privinta modului in care a preluat controlul drepturilor asupra castilor Beats by Dr. Dre.

VIDEO CES Las Vegas. A fost prezentat ghiveciul electronic care uda singur planta si ii monitorizeaza starea de sanatate

Compania franceza Parrot, cunoscuta pentru produsele sale wireless, a prezentat la targul CES Las Vegas e-ghiveciul care monitorizeaza starea de sanatate a plantei si o uda automat. Pentru cei care nu vor sa-si puna plantele intr-un ghiveci electronic, compania a lansat si un dispozitiv de forma unei frunze care masoara diversi parametri si permite atasarea unei sticle cu apa. Posesorul poate alege ca planta sa fie udata automat la anumite ore sau poate da comanda prin smartphone pentru asta, de oriunde ar fi.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )