Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dragnea: Decizia PSD de a investi Guvernul Ciolos a fost buna. Obiectivele noastre au fost atinse

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Decizia PSD de a investi Guvernul Ciolos a fost buna. Obiectivele noastre au fost atinse

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca social-democratii considera ca decizia de a sustine Guvernul Ciolos s-a dovedit a fi una buna, dupa adoptarea Legii bugetului pe anul 2016, in care sunt incluse masurile si obiectivele PSD. continuă pe Adevărul

Decizia luata de Guvernul Ciolos, dupa intalnirea cu voluntarii de la Colectiv

Guvernul va crea un mecanism de lucru pentru a folosi experienta voluntarilor care au acordat ajutor victimelor dupa tragedia de la Colectiv, in acest sens urmand sa aiba loc mai multe intalniri, a anuntat, luni.

Guvernul Ciolos la al doilea vot de incredere. Bugetul pe 2016, adoptat de Parlament

Plenul reunit al Parlamentului a dat, miercuri, votul final pe proiectul legii bugetului de stat si pe proiectul legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2016. Acest demers politic a fost, practic, un al doilea vot de incredere pentru Guvernul Ciolos.

in ce conditii ar putea sa cada Guvernul Ciolos. Un senator PSD explica

Premierul Dacian Ciolos trebuie sa spuna cu subiect si predicat care este intentia sa privind majorarea salariului minim pe economie, a spus la RFI senatorul PSD, Liviu Pop. intrebat ce optiuni are PSD daca.

Personajul-cheie care va avea un rol decisiv in Guvernul Ciolos: seful Cancelariei, gestionar al unui flux birocratic dezvaluit in premiera de executiv

Guvernul a adoptat si a facut public un document esential pentru a intelege fluxul de lucru din executivul Ciolos. E pentru prima oara cand un guvern isi dezvaluie modul de lucru si de organizare a proceselor birocratice - deloc atractive pentru publicul larg, dar esentiale pentru a intelege functionarea acestei institutii. Pe langa explicarea proceselor decizionale cu termene, tinte si obiective asumate), memorandumul facut public arata importanta majora a unui membru al guvernului, putin cunoscut pana acum: seful Cancelariei premierului, Ioan Dragos Tudorache.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )