Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dragnea face un pas inapoi: Ne gandim serios daca Legea gratierii mai e oportuna (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea face un pas inapoi: Ne gandim serios daca Legea gratierii mai e oportuna (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca social-democratii se gandesc serios daca adoptarea Legii gratierii mai este oportuna, dat fiind ca elaborarea ei a plecat de la conditiile grele din. continuă pe B1

Dragnea face un pas inapoi: Ne gandim serios daca Legea gratierii mai e oportuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca social-democratii se gandesc serios daca adoptarea Legii gratierii mai este oportuna, dat fiind ca elaborarea ei a plecat de la conditiile grele din.

Liviu Dragnea, despre legea gratierii: Trebuie sa ne gandim serios daca este oportuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca social-democratii trebuie sa se gandeasca serios daca Legea gratierii mai este.

Liviu Dragnea, declaratii anti-gratiere: Prioritatea PSD o reprezinta aplicarea programului de guvernare, nu gratierea faptelor de coruptie / Ne gandim serios daca Legea Gratierii mai e oportuna

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se gandeste serios daca Legea Gratierii mai e oportuna si a anuntat ca va opri proiectul gratierii la Camera Deputatilor pana in momentul in care Guvernul va trimite la Parlament intregul pachet de legi ale justitiei. Dragnea a mai spus ca prioritatea PSD e aplicarea programului de guvernare si nu gratierea faptelor de coruptie, motivand astfel inlocuirea lui Serban Nicolae de la sefia comisiei juridice din Senat si de la sefia grupului senatorial al PSD.

Liviu Dragnea ar putea abandona proiectul legii gratierii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca se gandeste serios daca legea gratierii mai e oportuna, precizand ca acest proiect a plecat de la problemele din penitenciare si a ajuns la alte probleme ale justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )