Libnet.ro
UNICEF

07:46

Liviu Dragnea, despre legea gratierii: Trebuie sa ne gandim serios daca este oportuna

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre legea gratierii: Trebuie sa ne gandim serios daca este oportuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca social-democratii trebuie sa se gandeasca serios daca Legea gratierii mai este. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre legea Gratierii: Cea mai buna varianta e sa plece din Senat cum a venit de la Guvern / Daca nu mai am autoritate in partid o sa plec si o sa ma apuc de pescuit profesionist

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca cea mai buna varianta este ca Legea Gratierii sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern si a anuntat ca miercuri dimineata conducerea partidului se va reuni pentru a discuta cazul senatorului Serban Nicolae.

Serban Nicolae: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea despre legea gratierii. A avut o singura pretentie, sa excludem orice fel de texte care ar putea fi interpretate ca fiind favorabile lui

Presedintele Comisiei Juridice, Serban Nicolae, a comentat, intr-o interventie la Antena 3, motivele pentru care se amana comisia de ancheta a alegerilor din 2009, precum si razgandirea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a conduce aceasta comisie. Totodata, Nicolae a spus ca nu a avut niciodata discutii explicite cu Dragnea despre gratierea faptelor de coruptie, dar presedintele PSD ar fi cerut sa fie exluse din lege orice text care ar putea fi interpretat ca favorizandu-l.

Premierul Sorin Grindeanu, despre legea gratierii: Nu am avut o discutie cu domnul Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, ca nu a avut o discutie aplicata cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, cu privire la legea gratierii. Noi avem o forma pe care am trimis-o . ) catre P.

Liviu Dragnea despre Nicolae Bacalbasa: L-am rugat personal sa nu mai aiba astfel de iesiri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca atitudinea deputatului social-democrat Nicolae Bacalbasa va reprezenta subiect de discutie in cadrul sedintei Comitetului Executiv National de miercuri al partidului, in conditiile in care, considera Dragnea, nu este in regula sa existe astfel de iesiri obscene in Parlament, unde parlamentarii nu sunt pe persoana fizica.

Liviu Dragnea, despre plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Lia Olguta a primit o mustrare verbala / Asa cum a fost prezentata pana acum, nu pot fi de acord

Liviu Dragnea a criticat modul in care a fost prezentat proiectul privind plafonarea indemnizatiilor pentru mame, pentru care Lia Olguta Vasilescu a si fost mustrata verbal in cadrul conducerii PSD, miercuri, si a cerut Guvernului sa explice motivele care stau la baza acestei propuneri deoarece in forma actuala partidul nu o poate sustine.

Traian Basescu, despre legea gratierii: Scoate din inchisori hotii, dar raman incarcerati medicii si profesorii

Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, de la tribuna Senatului, proiectul Legii gratierii asa cum a fost adoptat el de comisia juridica, spunand ca scoate din inchisori hotii din curti si din.

Predoiu: Sper ca pozitia lui Dragnea despre gratiere nu este ocazionata de vizita lui Juncker

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a afirmat ca pozitia exprimata de catre Liviu Dragnea privind Legea gratierii reprezinta punctul de vedere al liberalilor, liberalul afirmand ca spera ca schimbarea opiniei presedintelui PSD despre oportunitatea gratierii nu este doar conjuncturala, generata de vizita in Romania a presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Liviu Dragnea: Romania trebuie sa aiba mai mult curaj sa isi asume roluri mai mari in UE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca Romania trebuie sa aiba mai mult curaj sa isi asume roluri mai mari in Uniunea Europeana.

Dragnea face un pas inapoi: Ne gandim serios daca Legea gratierii mai e oportuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca social-democratii se gandesc serios daca adoptarea Legii gratierii mai este oportuna, dat fiind ca elaborarea ei a plecat de la conditiile grele din.

Dragnea face un pas inapoi: Ne gandim serios daca Legea gratierii mai e oportuna (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca social-democratii se gandesc serios daca adoptarea Legii gratierii mai este oportuna, dat fiind ca elaborarea ei a plecat de la conditiile grele din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )