Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dragnea, la un radio din Elvetia: Vreau sa vorbesc despre viitorul Romaniei, nu despre astfel de bullshit, precum coruptia (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, la un radio din Elvetia: Vreau sa vorbesc despre viitorul Romaniei, nu despre astfel de bullshit, precum coruptia (VIDEO)

In plin scandal politic, revine in actualitate o declaratie a lui Liviu Dragnea potrivit careia coruptia este un bullshit. Afirmatia a fost facuta in cadrul unui interviu acordat. continuă pe B1

VIDEO. Liviu Dragnea, la un radio din Elvetia: Vreau sa vorbesc despre viitorul Romaniei, nu despre astfel de bullshit, precum coruptia

Liviu Dragnea a vorbit la SRF Televiziunea si Radioul Elvetia) despre coruptia din Romania, sugerand ca este un bullshit, intr-o interventie inregistrata inainte de alegeri.

Dragnea, intrebat despre coruptie de presa elvetiana, inainte de alegeri: Vreau sa vorbesc despre viitorul Romaniei, nu despre acest bullshit

Postul elvetian SRF a publicat, joi, un material legat de protestele din Romania din cauza OUG privind modificarea legilor penale, in care este citata si o declaratie oferita de Liviu Dragnea jurnalistilor elvetieni inainte de alegeri, in care, intrebat despre lupta anticoruptie, a spus ca vrea sa vorbeasca despre viitorul Romaniei, nu despre acest bullshit.

Dragnea: ,,Vreau sa vorbesc despre viitor, nu despre porcarii precum coruptia

Va deveni Romania republica bananiera a Europei?, se) intreaba postul public elvetian SRF. Jurnalistii spun de la inceput ca Liviu Dragnea, pe care il numesc mana forte din spatele guvernului, este unul dintre beneficiarii modificarilor.

Traian Basescu face precizari dupa ce si-a anuntat demisia: Vorbesc despre o predare graduala a atributiunilor si de pregatirea PMP pentru alegerile din 2019 si 2020

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat in timpul unei conferinte de presa ca nu demisioneaza din fruntea partidului, ci se va retrage treptat, printr-un proces gradual.

Dezbatere despre viitorul scolii romanesti, cu 400 de participanti, organizata de Liceul Pedagogic

Liceul Pedagogic Spiru Haret din Buzau a gazduit sambata o dezbatere intre elevi si profesori, despre realitatile din scoala romaneasca si avansarea unor posibile masuri de imbunatatire a procesului educational. Un numar de 300 de elevi si 94 de cadre didactice din Buzau si din alte judete ale Romaniei Simpozionul Regional Scoala furnizor de calitate in educatie, editia a VIIa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )