Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dragnea: Sunt sanse foarte mici ca PP-DD sa mai fie cooptat la guvernare

Antena3 Antena3,
Dragnea: Sunt sanse foarte mici ca PP-DD sa mai fie cooptat la guvernare

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca sansele ca PP-DD sa mai intre la guvernare sunt foarte mici si a precizat ca, de la bun inceput, obiectivul negocierilor a fost colaborarea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Cred ca sunt sanse foarte mici sa mai discutam de cooptarea la guvernare a PPDD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in opinia sa sunt sanse foarte mici sa se mai discute despre cooptarea PPDD la guvernare.

Liviu Dragnea spune ca sansele sunt foarte mici ca PPDD sa fie cooptat la guvernare

Sansele ca PPDDsa fie cooptat de PSD la guvernare sunt foarte mici, a declarat, vineri, presedintele executiv alPSD, Liviu Dragnea. Cred ca sunt sanse foarte mici sa mai discutam de cooptarea la .

Dragnea nu mai crede in cooptarea PPDD la guvernare

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca, in opinia sa, sunt sanse foarte mici sa se mai discute despre cooptarea PPDD la guvernare, relateaza Mediafax.

Primele probleme in coalitia majoritara: UDMR respinge intrarea PP-DD la guvernare

Liderii UDMR nu sunt de acord cu cooptarea partidului lui Dan Diaconescu, desi Victor Ponta a dat asigurari ca posturile pentru PP-DD vor proveni de la PSD.

PSD lasa PP-DD in afara guvernarii

Dupa opozitia ferma a UDMR si avertismentele primite, in spatele usilor inchise, din partea UNPR, social-democratii par sa se fi razgandit in ceea ce priveste cooptarea la guvernare a PP-DD. Ramane in discutie formarea de aliante in teritoriu si un eventual acord parlamentar.

Marko Bela: Daca UDMR nu va fi de acord, PP-DD nu va intra la guvernare

Presedintele Grupului UDMR din Senat, Marko Bela, a declarat astazi intr-un interviu la RFI ca invitarea unui nou partid intr-un guvern de coalitie este posibila numai prin acordul tuturor formatiunilor si a acuzat PP-DD de populism si de lipsa unei viziuni privind viitorul tarii noastre.

UDMR nu vrea intrarea PP-DD la guvernare

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca intrarea partidului lui Dan Diaconescu in Guvern ar fi un dezastru din punct de vedere al imaginii si nu vrea ca PP-DD sa faca parte din Guvernul Ponta, transmit sursele de presa.

PPDD nu mai intra a guvernare. Dragnea: Sunt sanse mici sa ne mai intelegem cu PPDD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, mandatat de PSD pentru a purta negocieri cu PPDD, a declarat vineri ca sansele ca PSD sa ajunga la un acord cu PPDD pentru o viitoare colaborare sunt minime.

PSD nu mai baga PPDD la guvernare. Dragnea: Sunt sanse mici sa ne mai intelegem cu PPDD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, mandatat de PSD pentru a purta negocieri cu PPDD, a declarat vineri ca sansele ca PSD sa ajunga la un acord cu PPDD pentru o viitoare colaborare la nivel guvernamental sunt minime.

PSD nu mai vrea PPDD la guvernare. Dragnea: Sunt sanse mici sa ne mai intelegem cu PPDD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, mandatat de PSD pentru a purta negocieri cu PPDD, a declarat vineri ca sansele ca PSD sa ajunga la un acord cu PPDD pentru o viitoare colaborare sunt minime.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )