Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dragnea TUNA SI FULGERA la adresa Comisiei Europene: Cum e posibil sa transmita informatii false?

B1 B1,
Dragnea TUNA SI FULGERA la adresa Comisiei Europene: Cum e posibil sa transmita informatii false?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza inca o data la adresa autoritatilor de la Bruxelles dupa criticile acestora privind modificarea legilor justitiei. Potrivit acestuia, o serie de informatii. continuă pe B1

Liviu Dragnea acuza de minciuna Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti

Liviu Dragnea acuza Reprezentanta Comisiei Europene in Romania ca a transmis la Bruxelles informatii.

Viorica Dancila primeste felicitari de la presedintele Comisiei Europene

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a postat pe contul personal de Twitter un mesaj de felicitare pentru Viorica Dancila. Congratulations Viorica Dancila, I wish you every success.

Ministerul Transporturilor a autorizat, pana la finalul lui 2017, 80% din sumele aferente POIM 2014-2020, solicitate Comisiei Europene

Ministerul Transporturilor in calitate de Organism Intermediar pentru Transport, cu rol in gestionarea axelor de transport din cadrul Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, a autorizat pana la finele anului 2017 cereri de rambursare reprezentand circa 80% din totalul sumelor aferente Programului Operational Infrastructura Mare solicitate Comisiei Europene.

Raspunsul Comisiei Europene la acuzatiile lui Liviu Dragnea. Urmarim indeaproape legile anticoruptie

Comisia Europeana a urmarit si urmareste indeaproape procesul parlamentar din Romania, mizele si riscurile potentiale ale modificarilor aduse legilor anticoruptie. Raspunsul vine dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat criticile venite de la Bruxelles prin minciunile care s-ar propaga si de aici, din tara, si de la Bruxelles.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )