Libnet.ro
UNICEF

23:00

Drama fara margini! Fiul unui fost fotbalist a incetat din viata, dupa o suferinta lunga si crunta

Adevărul Adevărul,
Drama fara margini! Fiul unui fost fotbalist a incetat din viata, dupa o suferinta lunga si crunta

Nationala Romaniei va juca in aceasta seara si pentru fiul unui fost fundas international, care trece prin momente grele, dupa ce si-a pierdut fiul. continuă pe Adevărul

DRAMA fara margini in lumea muzicii populare... Ionut Dolanescu a facut anuntul trist: Din pacate e vorba de celebra Maria Ciobanu...

Interpreta de muzica populara Maria Ciobanu trece prin clipe grele. Starea de sanatate a sotului ei s-a inrautatit, acesta avand nevoie, in permanenta, de cineva care sa fie alaturi de el. Astfel,.

Primarul din Madulari vrea sa-i ridice statuie unui fost politician PSD, decorat de Ceausescu si Iliescu

Primarul din localitatea valceana Madulari a declarat cava ridica o statuie in memoria unui fost vicepresedinte national al PSD, decorat de Ceausescu si Iliescu si cercetat in dosarul Referendumul.

FOTO Primarul din Madulari vrea sa-i ridice statuie unui fost politician PSD decorat de Ceausescu si Iliescu: Avem drumul asfaltat datorita dansului

Unui fost vicepresedinte national al PSD, decorat de Ceausescu si Iliescu si cercetat in dosarul referendumului alaturi de Liviu Dragnea, i se va ridica o statuie. Primarul din localitatea valceana Madulari a declarat public ca va ridica monumentul in memoria fostului presedinte de consiliu judetean, pentru aportul pe care acesta l-a avut in dezvoltarea localitatii.

FOTO Primarul din Madulari vrea sa-i ridice statuie unui fost politician PSD decorat de Ceausescu si Iliescu

Unui fost vicepresedinte national al PSD, decorat de Ceausescu si Iliescu si cercetat in dosarul referendumului alaturi de Liviu Dragnea, i se va ridica o statuie.

ALERTA! Tocmai A MURIT pe strada! TRAGEDIE FARA MARGINI in Romania!

Caz socant la Sibiu! O persoana a murit in statia de autobuz. Barbatul de 62 de ani a fost gasit de trecatori langa o banca in statia de autobuz de la intersectia Mihai Viteazul cu Rahovei, scrie.

Cum explica TVR angajarea unui fost ofiter SRI ca ombudsman

TVR a explicat de ce au angajat un fost ofiter al Serviciului Roman de Informatii SRI), specilizat in depistarea comportamentului disimulant, pe pozitia de ombudsman.

Mormantul unui fost mare cantaret din Romania a fost vandalizat

Mormantul cantaretului si compozitorului roman de muzica folk Valeriu Sterian a fost vandalizat, sustine compozitoarea Zoia Alecu, care a si postat pe Facebook o fotografie cu piatra funerara distrusa,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )