Libnet.ro
UNICEF

00:07

DSP Timis a identificat 20 de contacti ai elevei de 15 ani infectata cu coronavirus

Antena3 Antena3,
DSP Timis a identificat 20 de contacti ai elevei de 15 ani infectata cu coronavirus

DSP Timis a identificat 20 de contacti ai elevei de 15 ani, din Timisoara, care a fost confirmata cu noul coronavirus. Scoala unde trei copii s-au imbolnavit a fost inchisa. continuă pe Antena3

Fata de 15 ani, testata pozitiv pentru coronavirus sambata, a avut 20 de contacti apropiati

Autoritatile au identificat 20 de contacti apropiati ai tinerei in varsta de 15 ani, ce a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus sambata. Urmare anchetei epidemiologice efectuate de catre Di.

Cum explica sefa DSP TImis momentul jenant din timpul conferintei de presa despre coronavirus: Cornelia Malac, in direct, la Buna, Romania!, pe intuneric(VIDEO)

Sefei DSP Timis Cornelia Malac a intrat in atentia publica dupa ce a avut mari dificultati in a se exprima in cadrul unei conferinte de presa organizata dupa aparitia unui caz de.

VIDEO Imagini virale cu sefa DSP Timis, care nu reuseste sa duca la final o fraza

Prefectul judetului Timis, Liliana Onet, a lesinat vineri in timpul Comitetului pentru situatii de urgenta, iar o ambulanta SMURD a ajuns la sediul institutiei. Saptamana trecuta, sefa DSP Timis, Cornelia Malac, a fost cea care a parut ca nu se simte bine si a cerut un pahar cu apa intr-o conferinta de presa in care a incercat de mai multe ori sa termine o fraza. Imaginile cu ea au devenit virale. La Timisoara au fost diagnosticate 4 cazuri de coronavirus.

Sefa DSP Timis, judet incercat puternic de Covid-19, abia a dus o propozitie la capat in conferinta despre noul coronavirus (VIDEO)

Chiar daca nu a imbolnavit-o, coronavirusul i-a dat mari batai de cap sefei DSP Timis. Cornelia Malac a venit intr-o conferinta de presa pentru a vorbi despre COVID-19, insa abia daca a putut lega doua.

Eleva de 15 ani, lovita cu pumnii si picioarele de mai multi baieti si fete

Momente de cosmar traite de o eleva de 15 ani. Aceasta a fost trantita la pamant si lovita cu pumnii si picioarele de mai multi baieti si fete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )