Libnet.ro
UNICEF

20:45

Duminica seara, protestatarii din Slobozia ies din nou in strada. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul privind abrogarea Ordonantei 13

Adevărul Adevărul,
Duminica seara, protestatarii din Slobozia ies din nou in strada. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul privind abrogarea Ordonantei 13

Noi proteste se vor organiza la Slobozia duminica seara. Manifestarile incep la ora 18. 00 in Piata Unirii din oras. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul facut de prim-ministrul Sorin Grindeanu cu privire la abrogarea Ordonantei 13. continuă pe Adevărul

Duminica seara, protestatarii din Buzau ies din nou in strada. Jandarmii, intampinati cu lalele

Noi proteste se vor organiza in Buzau duminica seara. Manifestatia incepe la ora 18. 00 in Piata Dacia. Sambata seara, 1. 000 de buzoieni au marsaluit pe cateva bulevarde ale orasului. Printr-un mesaj postat pe Facebook, jandarmii fac apel la ordine, asa cum a fost si la protestele anterioare, si le multumesc manifestantilor pentru florile primite sambata.

Proteste la Buzau. Oamenii ies din nou in strada

Protestatarii ies in strada din nou vineri, la ora 18. La Buzau, manifestatia precedenta din seara de joi, 2 februarie, a strans peste 400 persoane care au protestat pe platoul din centrul orasului.

Proteste la Constanta. Oamenii ies din nou in strada

Protestatarii ies in strada din nou vineri, la ora 18. La Constanta, manifestatia precedenta din seara de joi, 2 februarie, a strans aproape 10. 000 persoane care au marsaluit pe strazile orasului.

Protest: locuitorii din Targu Jiu anunta ca ies din nou in strada duminica

Targujienii vor iesi si in aceasta seara in strada pentru a protesta impotriva Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Penal si a guvernului Dragnea - Grindeanu.

Alexandrenii ies, din nou, in strada sa strige : NU ordonanta! NU abuz!

Un apel lansat pe Facebook anunta a cincea seara de proteste in Alexandria. Protestatarii se intalnesc, din nou, pe platoul din fata Casei de Cultura din Alexandria.

VIDEO Oamenii au iesit din nou in strada, in centrul municipiului Buzau

Protestatarii au iesit in strada din nou, vineri, la ora 18. La Buzau, manifestatia din seara de vineri, 3 februarie, a strans aproximativ 300 persoane care au protestat pe platoul din centrul orasului.

La ceas de seara, bistritenii ies din nou in strada

Si joi seara, bistritenii se vor intalni tot in strada. Asta dupa ce miercuri, numarul protestatarilor a trecut de 3. 000, acesta fiind unul dintre cele mai mari proteste din ultimul deceniu. Protestul este anuntat joi la ora 19:00.

Brasovenii ies din nou in strada in aceasta seara. Peste 8000 de oameni au protestat marti timp de sapte ore

Un nou protest este anuntat pe retelele de socializare astazi la 17. 00 in fata Prefecturii. Miercuri seara peste 8000 de oameni au iesit in strada si au protestat timp de sapte ore.

Pitestenii ies din nou in strada. Se anunta un nou miting in Piata Milea

Pe pagina de Facebook Abrogarea OUG a fost anuntat un nou miting la Pitesti, pentru seara aceasta, de la ora 19.

Duminica seara, constantenii vor fi din nou in strada. Anuntul prim-ministrului Sorin Grindeanu de abrogare a ordonantei nu ii multumeste

Se anunta mars de protest pe bulevardele orasului Constanta si duminica seara. Constantenii nu sunt multumiti de anuntul facut de Sorin Grindenau de abrogare a ordonantei care a inflamat spatiul public.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )