Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dupa 10 ani, cel mai mare creditor elen, se retrage din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dupa 10 ani, cel mai mare creditor elen, se retrage din Romania

Grupul NBG, cel mai mare grup financiar din Grecia, a cumparat in octombrie 2003 pachetul majoritar la Banca Romaneasca, unde detine in prezent 99,279% din capitalul social. Un acord recent insa intre greci si Comisia Europeana vizeaza retragea de pe. continuă pe Wall-Street Ro

Dupa 10 ani, cel mai mare creditor elen se retrage din Romania

Grupul NBG, cel mai mare grup financiar din Grecia, a cumparat in octombrie 2003 pachetul majoritar la Banca Romaneasca, unde detine in prezent 99,279% din capitalul social. Un acord recent insa intre greci si Comisia Europeana vizeaza retragea de pe.

RMGC: Cianuratia are cel mai mare de siguranta pentru mediu si sanatatea oamenilor

Cianuratia este metoda cu gradul cel mai mare de siguranta pentru mediu si pentru sanatatea oamenilor, potrivit Rosia Montana Gold Corporation RMGC).

Doua cutremure in 10 minute, inregistrate in Galati: Cel mai mare a avut 3,9 pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea 3,9 pe scara Richter a fost inregistrat vineri dupa-amiaza, in apropierea orasului Galati, la ora 17:29. Seismul s-a produs la o adancime de 12 kilometri, la o distanta de 5 kilometri.

Rezultate Liga Campionilor: Steaua si Copenhaga, invinse la cel mai mare scor.

Etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor s-a incheiat miercuri seara, dupa disputarea meciurilor din grupele A-D. Cele mai mari scoruri au fost inregistrate in partidele in care au jucat Steaua si Copenhaga, cele doua echipe fiind invinse cu 4-0, potrivit Mediafax. Vezi mai jos rezultatele din a doua etapa a grupelor Ligii Campionilor. Marti: Grupa E: FC Basel Elvetia) - Schalke 04 Germania) 0-1 A marcat: Draxler 54 Steaua Bucuresti Romania) - Chelsea Londra Anglia) 0-4 Au marcat: .

Cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, condamnat in Franta sa plateasca daune de 10 mil. euro

Operatorul aerian low-cost Ryanair din Irlanda a fost condamnat in Franta la plata unor daune de 10 milioane de euro pentru ca a incalcat legislatia muncii prin activitatile de pe aeroportul Marseille-Marignane, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Brasovul va avea cel mai mare centru de distractii din Transilvania si un nou cartier in locul uzinei Tractorul

Compania Immochan a anuntat ca hipermarketul si centrul de distractii pe care il va dezvolta la Brasov va fi cel mai mare din Transilvania. Constructia incepe in doua saptamani, iar investitia se ridica la 25 de milioane de euro. Anul viitor in zona va incepe si constructia de locuinte, o investitie de 100 de milioane de euro. Vor fi construite 3. 000 de locuinte la un pret de 50. 000 de euro.

De ce cel mai mare producator de bere din Republica Moldova a ajuns sponsorul Festivalului Vinului

In premiera, in acest an Ziua Nationala a Vinului va avea in calitate de sponsor pe cel mai mare producator de bere din Republica Moldova.

De ce cel mai mare producator de bere din Republica Moldova a ajuns sponsorul Festivalului Vinului

In premiera, in acest an Ziua Nationala a Vinului va avea in calitate de sponsor pe cel mai mare producator de bere din Republica Moldova.

Profit RECORD pentru cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

Compania Samsung a anuntat, vineri, ca se asteapta la profit operational record pentru pentru trimestrul al treilea. Estimarea producatorului de electronice indica insa o incetinire a cresterii.

Ponta: Serviciile cu cel mai mare potential de crestere, importante pentru UE

Premierul Victor Ponta a discutat cu Michel Barnier, comisarul european pentru piata interna si servicii, despre Uniunea Bancara, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )