Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dupa 22 de ani de emisiune, Jay Leno a spus ADIO! Cine va prezenta de acum inainte The Tonight Show

Antena3 Antena3,
Dupa 22 de ani de emisiune, Jay Leno a spus ADIO! Cine va prezenta de acum inainte The Tonight Show

Jay Leno si-a luat la revedere intr-o nota emotionanta de la telespectatorii The Tonight Show, joi seara, prezentand pentru ultima data aceasta emisiune a postului TV NBC, intr-o editie in care celebrul . continuă pe Antena3

Veste buna pentru economia romaneasca. Ce se va intampla dupa 12 ANI de interdictie

Carnea de oaie romaneasca va ajunge din nou pe masa turcilor. S-au deblocat exporturile de ovine vii si carne de ovine dupa 12 ani in care Romania a avut interdictie. Dupa mai multe vizite de evaluare in fermele.

Jay Leno a parasit Tonight Show: Urmatoarea emisiune, prezentata de Jimmy Fallon

Legenda televiziunii americane ce a condus timp de 22 ani emisiunea The Tonight Show a postului NBC, Jay Leno, a parasit scena, joi noapte, urmand sa fie inlocuit cu Jimmy Fallon, relateaza AFP. La editia de .

Jay Leno si-a luat la revedere, prezentand pentru ultima data The Tonight Show: Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea

Jay Leno si-a luat la revedere intr-o nota emotionanta de la telespectatorii The Tonight Show, joi seara, prezentand pentru ultima data aceasta emisiune a postului TV NBC, intr-o editie in care celebrul prezentator a fost omagiat de Billy Crystal si de o pleiada de vedete.

Ultimul 'Tonight Show' pentru Jay Leno

Jay Leno, legenda televiziunii americane ce a condus timp de aproape 22 de ani foarte populara emisiune 'The Tonight Show' a postului NBC, paraseste scena, urmand sa fie inlocuit de actorul de comedie Jimmy Fallon, relateaza AFP.

Romania, dupa ZECE ANI DE SCLAVIE. 2007, anul in care Basescu a realizat o noua premiera: clasa politica a coalizat iMPOTRIVA sa

Fanteziile prezidentiale de a avea un premier-marioneta, implicarea directa in actul de justitie si mentinerea unei permanente stari de criza au dus in 2007 la coalizarea clasei politice impotriva.

Faze Tari: La 150 de dolari ai doua sexy-menajere sa-ti curete casa; Cum arata femeia care statea in solar o ora pe zi! Dupa 3 ani, pielea ei a cedat; Un mic sat britanic s-a transformat in insula, din cauza inundatiilor

Rusia va avea echipe de salvare dotate cu reni, camile si magari. Un proiect de hotarare al Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta arata ca. A ajuns o epava dupa ce si-a facut implant de silicon la sani. Dorinta de a avea un bust generos a lasat-o mutilata pentru tot restul vietii! O tanara.

Narcis Horhoianu lasa PG dupa 18 ani pentru marketingul Heineken

Narcis Horhoianu, cel care a lucrat timp de 18 ani in departamentul de marketing al ProcterGamble Romania, este incepand cu luna aceasta noul director de marketing al producatorului de bere Heineken.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )