Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dupa ce a fost IZGONIT de la parastasul Regelui Mihai, fostul Principe NICOLAE a transmis un MESAJ IMPORTANT pentru toti romanii! Era de asteptat

B1 B1,
Dupa ce a fost IZGONIT de la parastasul Regelui Mihai, fostul Principe NICOLAE a transmis un MESAJ IMPORTANT pentru toti romanii! Era de asteptat

Fostul principe Nicolae le-a multumit romanilor, intr-un mesaj publicat pe Facebook, pentru gandurile transmise in zilele de doliu de dupa moartea Regelui Mihai. Nepotul fostului. continuă pe B1

Fostul principe Nicolae, ALUNGAT de la PARASTASUL Regelui Mihai (FOTO)

Exclus din Casa Regala si oprit sa urce in Trenul Regal pentru a-si conduce bunicul pe ultimul drum, fostul principe Nicolae a fost alungat si de la parastas. Informatia apartine bloggeritei Lilick.

Fostul principe Nicolae, ALUNGAT de la PARASTASUL Regelui Mihai. Detalii de ULTIM MOMENT (FOTO)

Exclus din Casa Regala si oprit sa urce in Trenul Regal pentru a-si conduce bunicul pe ultimul drum, fostul principe Nicolae a fost alungat si de la parastas. Informatia apartine bloggeritei Lilick.

Cine este socrul fostul principe Nicolae: S-a batut contra taierilor de pensii facute de Guvernul Boc (FOTO)

Una dintre figurile cele mai urmarite in contextul funerariilor Regelui Mihai a fost cea a nepotului sau, fostul principe Nicolae. Atentia asupra acestuia a venit din istoria recenta de controverse din jurul Ca.

Fostul principe Nicolae, mesaj de multumire pentru romani: Regele Mihai va avea mereu un loc de cinste in sufletul neamului romanesc

Fostul principe Nicolae le-a multumit romanilor, intr-un mesaj publicat pe Facebook, pentru gandurile transmise in zilele de doliu de dupa moartea Regelui Mihai. Nepotul fostului.

Cum vrea fostul principe Nicolae sa isi revendice titlul! Avocatul lui a dezvaluit ce se va intampla in curand

Fostul principe Nicolae este decis sa isi revendice pozitia succesorala. Dupa ce nu a fost lasat sa calatoreasca cu trenul regal alaturi de sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai,.

Fostul principe Nicolae doreste sa-si revendice titlul. Declaratia avocatului sau

Inmormantarea Regelui Mihai a fost prilej de neintelegeri si tensiuni in Familia Regala. Fostului principe Nicolae nu i-a fost permis sa calatoreasca cu trenul regal alaturi de sicriul cu.

Ce au iN COMUN Nicolae cu Printul Harry. NEPOTUL Regelui Mihai, in ATENTIA presei britanice

Fostul principe Nicolae a cucerit inimile romanilor, scrie presa britanica, dupa inmormantarea Regelui Mihai. Publicatia Metro il compara pe Nicolae Medforth-Mills si.

Presa britanica, despre fostul Principe Nicolae: A cucerit inimile romanilor

Pesa britanica spune ca fostul Principe Nicolae a cucerit inimile romanilor, dupa inmormantarea bunicului sau, Regele Mihai I al Romaniei. Jurnalistii de laDailyMailnb.

Petre Roman, despre momentul intoarcerii Regelui Mihai in tara: M-am intalnit cu principesa Margareta si m-a intrebat...

Fostul premier Petre Roman a afirmat luni ca nu s-a opus venirii regelui Mihai in Romania, adaugand ca ar fi fost bine ca in Decembrie 1989 puterea de atunci sa aduca alaturi de ea.

Printul Charles, casatorie cu una dintre fiicele Regelui Mihai. Ce a facut Ceausescu dupa ce a fost informat de aceasta posibilitate

Securitatea era ingrijorata printul Charles, mostenitor tronului britanic, s-ar putea casatori cu una dintre fiicele lui regelui Mihai. Potrivit unor date recente, una dintre fiicele lui Mihai de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )