Libnet.ro
UNICEF

01:05

DUPA MAREA BRITANIE Romania - a doua cea mai mare piata pentru Revolut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA MAREA BRITANIE Romania - a doua cea mai mare piata pentru Revolut

Revolut a depasit pragul de 1 milion de utilizatori in tara noastra, dupa o crestere de 400% in a doua jumatate a anului 2019 Revolut a depasit pragul de 1 milion de utilizatori in tara noastra, dupa o crestere de 400% in a doua jumatate a anului 2019, conform unui comunicat de presa. Acesta arata ca Romania devine a doua cea mai mare piata pentru Revolut, dupa Marea Britanie, ocupand pozitia secunda si in topul pietelor cu cea mai rapida crestere si fiind urmata de Franta, Polonia si Irlanda. continuă pe Ziarul Bursa

Exodul continua. Romania este cea mai mare sursa de forta de munca pentru UE

Exodul romanilor continua. Romania este cel mai mare exportator de forta de munca din Uniunea Europeana, arata cel mai nou raport al Comisiei Europene despre mobilitatea angajatilor din uniune.

Revolutprinde extrem de bine la romani: Romania devine a doua cea mai mare piata din lume

Numarul de utilizatori Revolut din Romania a crescut, iar acum tara noastra a ajuns sa fie aproape cea mai mare piata din lume. Platforma a ajus sa numere peste un milion de utilizatori in.

Romanilor le place Dubai. Cati au calatorit in regiune

In anul 2019, au calatorit 82. 820 de turisti romani in Dubai. Aceasta cifra indica o crestere cu 12% fata de anul 2018 si situeaza tara pe loc fruntas in Europa de Est. Astfel, Romania devine tara cu cea mai mare crestere din regiunea estica.

VIDEO Cea mai mare ratare fotbalistica din 2020: Un jucator australian a ajuns de rasul internetului

Sunt anumite faze in fotbal despre care se spune ca e mai greu sa ratezi spatiul portii decat sa inscrii. Australianul Craig Goodwin de la Al-Wahda Arabia Saudita) tocmai a reusit o astfel de performanta.

Faze tari: Cea mai mare carte din lume lucrata manual are 1.4 tone si e legata in pielea a 13 vaci; Imaginea de pe o cutie de bere i-a schimbat viata unei tinere. Sunt binecuvantata

Bancher platit cu milioane de euro, dat afara pentru ca fura mancare de la cantina. Filiala londoneza a celei mai mari si profitabile companii de servicii financiare din. N-au intrerupt partida de sex nici in masina politiei. Australianul Anthony Carrio, de 26 de ani, si britanica Jasmine Nelly, tot de 26 de ani, au fost prinsi de politie facand.

UPDATE Pro TV - cea mai slaba evolutie dintre toate operatiunile companiei regionale CME, in 2019 Cata reclama a atras liderul pietei TV

Pro TV, a doua cea mai mare operatiune a grupului regional Central European Meia Enterprises, a avut in 2019 cea mai slaba evolutie dintre toate pietele unde este prezent grupul, potrivit datelor financiare anuntate joi. Comunicatul initial nu precizeaza motivele evolutiei in Romania sau de pe alte piete, dar mentioneaza ca, din cauza procesului de vanzare prin care trece, CME nu va organiza de aceasta data o conferinta cu investitorii, cum avea de obicei. UPDATE in raportul ce insoteste rezultatele, CME mentioneaza, in cazul Romaniei, o stagnare a pietei de publicitate TV in 2019. Vezi estimarile si explicatiile companiei privind evolutia de anul trecut.

Business report: Cea mai mare economie a Europei detine numerar record; Romania se imprumuta mai scump decat Bulgaria; Cat ne costa sa incarcam o masina electrica in Romania

ANAF a publicat lista rusinii! Nimeni nu va scapa. Se anunta macel. Pilonul II: randamentele reale si riscul valutar. Masuri de intreprins rapid.

Cea mai mare firma de avocatura din Japonia urmareste o serie de acorduri convenabile cu UE dupa Brexit

Nishimura Asahi a devenit prima dintre cele patru mari firme de avocatura ale Japoniei, care ar urma sa-si deschida birouri in Europa, iar ea a preferat Farnkfurtul in detrimentul Londrei, avand in vedere ca firmele japoneze se reorganizeaza in vederea Brexitului, asteptandu-se la o crestere a tranzactiilor din UE in domeniu.

VIDEO Coronavirus: Numarul victimelor din China a ajuns la 563, cea mai mare crestere in doar 24 de ore

Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 563 in China, iar expertii in domeniul sanatatii se pregatesc de o reuniune care va avea loc la Geneva, saptamana viitoare, in incercarea de a dezvolta un vaccin care sa combata infectia, scrie Guardian.

Rafael Nadal a deschis cea mai mare academie de tenis din Orientul Mijlociu

Numarul 2 mondial Rafael Nadal a inaugurat o academie de tenis in Kuweit.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )