Libnet.ro
UNICEF

21:30

DUPA O PAUZA DE 10 ANI Tara noastra scoate la licitatie 28 de perimetre pentru explorarea de titei si gaze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA O PAUZA DE 10 ANI Tara noastra scoate la licitatie 28 de perimetre pentru explorarea de titei si gaze

La zece ani de la ultima runda, ANRM incepe procedura de concesionare a 22 de perimetre onshore si 6 offshore, cu o marime estimata de 1. 000 de kmp Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM) va anunta saptamana viitoare deschiderea rundei a XI-a de licitatii pentru concesionarea a 28 de noi perimetre petrolifere, a afirmat, ieri, Florin Ciocanelea, consilierul pe probleme energetice al premierului Viorica Dancila, intr-o conferinta de profil, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

DUPA O PAUZA DE 10 ANI Tara noastra scoate la licitatie 28 de perimetre pentru explorarea de titei si gaze

La zece ani de la ultima runda, ANRM incepe procedura de concesionare a 22 de perimetre onshore si 6 offshore, cu o marime estimata de 1. 000 de kmp Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM) va anunta saptamana viitoare deschiderea rundei a XI-a de licitatii pentru concesionarea a 28 de noi perimetre petrolifere, a afirmat, ieri, Florin Ciocanelea, consilierul pe probleme energetice al premierului Viorica Dancila, intr-o conferinta de profil, potrivit Agerpres.

CONFERINTA INTERNATIONALA DE DIALOG PUBLIC-PRIVAT / BOGDAN TOPORAN, BISS Tara noastra se confrunta cu atacuri serioase in sectorul financiar

De-a soarecele si pisica/ Pe banii cui? - Sunt deja 10 ani de cand tara noastra se confrunta cu atacuri serioase in sectorul financiar de la nivelul cel mai mic, pana la nivelul cel mai mare, adica pana la sustragerea de bani direct din bancomate, a declarat Bogdan Toporan, founder and manager BISS.

IN CONTEXTUL ACCENTUARII DEZECHILIBRELOR DIN TARA NOASTRA FMI: Romania, posibil sa se confrunte cu scaderea veniturilor saracilor

Dezechilibrele macroeconomice din tara noastra s-au accentuat, deficitul de cont curent si cel fiscal s-au adancit, presiunile inflationiste sunt din nou in crestere, iar daca politicile nu-si vor putea schimba directia, atunci tara se poate confrunta inclusiv cu o scadere a veniturilor care va afecta in special patura de jos a populatiei, au avertizat, vineri, reprezentantii Fondului Monetar International FMI).

DEPARTAMENTUL DE LUPTA ANTIFRAUDA, IN RAPORTUL PENTRU 2018: Peste 78 milioane euro din bugetul UE, fraudati in tara noastra

Departamentul pentru Lupta Antifrauda a prezentat, vineri, raportul de activitate pentru anul 2018. Din analiza datelor furnizate de DLAF reiese ca 76. 094,34 euro au fost fraudati din banii alocati de Uniunea Europeana pentru derularea proiectelor din tara noastra.

Dansatorii Lord of the Dance sarbatoresc 10 ani de spectacole inRomania, intr-o reprezentatie speciala, pe 22 iunie, la Arenele Romane

Primul spectacol al trupei LORD OF THE DANCE sustinut in tara noastra a avut loc in anul 2008, in timpul in care celebrul dansator Michael Flatley impresiona audienta prin momente de dans greu de reprodus. Din 2010 si pana in prezent, dansatorii irlandezi au reusit sa isi castige acel loc special in inimile admiratorilor din Bucuresti si din marile orase ale Romaniei, fiind asteptati cu entuziasm de fiecare data.

France24: Romania ia locul Chinei ca GROAPA DE GUNOI a Europei! Consecinte DRAMATICE pentru ecosistemul din tara noastra

Inca un record trist pentru tara noastra: suntem pe punctul de a deveni oficial groapa de gunoi a Europei. Romania este noua destinatie favorita a gunoaielor din Vestul continentului, dupa ce China a limitat.

ASTAZI: Tara noastra, cel mai mic pret la energie electrica din regiune

Tara noastra are, astazi, cel mai mic pret din regiune la energia electrica, pe fondul unei productii mari de energie hidro, potrivit datelor Transelectrica si OPCOM.

Cu ce avere pleaca Monica Macovei din Parlamentul European dupa 10 ani

Dupa 10 ani, Monica Macovei pleaca din Parlamentul European. Nu s-a mai gasit niciun partid care sa o puna pe liste. Fostul ministru de Justitie preferat al lui Traian Basescu a devenit europarlamentar pe listele.

IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Tara noastra, deficit comercial de 5,038 miliarde euro

Deficitul comercial al Romaniei a ajuns, in primele patru luni ale anului, la 5,038 miliarde de euro, in crestere 1,298 miliarde de euro, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, arata datele publicate, astazi, de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )