Libnet.ro
UNICEF

22:30

Duster, al patrulea cel mai vandut model din Rusia in primele noua luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Duster, al patrulea cel mai vandut model din Rusia in primele noua luni

Duster este al patrulea model in randul celor mai bine vandute pe piata auto din Rusia in primele noua luni, in timp ce alte modele ale Dacia ocupa locul opt - Logan si 15- Sandero, arata datele publicate miercuri de Asociatia Companiilor Europene din. continuă pe Wall-Street Ro

Industria petroliera Brent: preturile au scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012, dupa ce, cu o zi in urma, Fondul Monetar International a inrautatit estimarile referitoare la cresterea economiei mondiale.

Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

Un elvetian a reusit sa cultive cel mai mare dovleac din lume care cantareste nu mai putin de 953,5 kg, informeaza Agerpres. Acesta a fost prezentat la un concurs la Jona, cantonul St. Gallen.

Hanescu, cel mai bun roman din ATP

Victor Hanescu este cel mai bine clasat roman in ierarhia jucatorilor profesionisti. Hanescu a urcat doua pozitii si este pe 134.

Cel mai mic rulaj din ultimele doua luni

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au generat vineri 40% din rulajul redus al bursei, cel mai mic incepand de la sfarsitul lunii iulie, sustinute de programul de rascumparare de titluri proprii derulat de companie, intr-o piata care a inchis in crestere usoara.

Care este cel mai valoros brand din lume. Cifrele se ridica la 113 MILIARDE de dolari

Apple ramane cea mai valoroasa marca din lume cu o valoare de 113,165 miliarde de euro in crestere cu 3% comparativ cu anul trecut) potrivit editiei din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100,.

Romania la inaltime. Cetatea Fagaras, considerat de straini al doilea cel mai frumos castel din lume

Antena 3 a demarat ocampanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Profitul Samsung a inregistrat in al treilea trimestru cel mai mare declin din 2009, de 60%

Samsung Electronics a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai mare scadere a profitului operational din 2009 pana in prezent, respectiv 60%, ca umare concurentei crescute a Apple si a rivalilor din China,.

Schimbari uriase la cel mai cunoscut monument din Franta. Ce vor vedea turistii

Turnul Eiffel inaugureaza luni primul etaj, care, dupa reamenajare, are o spectaculoasa podea din sticla, pavilioane noi si mai ecologice si un traseu muzeografic modernizat, accesibil persoanelor cu .

VIDEO Atentie, fetelor! EL este noul Burlac! VEZI aici FOTO INCENDIAR cu noul burlac, barbatul cu cel mai sexy fund din lume

Victor Slav a pierdut sansa de a fi atat noul Burlac, asa cum se zvonea ca ar urma sa se.

Bitcoin s-a depreciat weekend-ul trecut la cel mai redus nivel din acest an

Bitcoin s-a depreciat cu aproape 20% weekend-ul trecut, provocand temeri ca investitorii si-ar putea pierde increderea in moneda virtuala, relateaza CNBC, scrie Mediafax .

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )