Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecaterina Andronescu, despre scenariul inghetarii anului scolar: E o masura absolut ingrozitoare la care nu vreau sa ma gandesc (VIDEO)

B1 B1,
Ecaterina Andronescu, despre scenariul inghetarii anului scolar: E o masura absolut ingrozitoare la care nu vreau sa ma gandesc (VIDEO)

Ecaterina Andronescu, senator PSD si fost ministru al Educatiei, a declarat ca nici nu vrea sa se gandeasca la posibilitatea ca anul scolar sa fie inghetat, in contextul epidemiei de coronavirus, dat fiind. continuă pe B1

Ecaterina Andronescu: Daca profesorii vor fi in somaj tehnic, automat anul scolar ingheata!

Ecaterina Andronescu trage un semnal de alarma, dupa ce Orban a anuntat ca bugetarii ar putea intra in somaj tehnic. Fostul ministru al Educatiei sustine ca daca profesorii intra in somaj tehnic e iremediabil ca anul scolar sa nu se inchida.

Sindicatele din Educatie ameninta cu inghetarea anului scolar

Reactie dura venita din partea sindicatelor din Educatie, dupa ce Orban a anuntat somaj tehnic in randul bugetarilor. Guvernul va trebui sa isi asume riscul ca anul scolar sa fie inghetat daca trimite profesorii in somaj tehnic 15 zile pe luna.

EDUCATIE Multe necunoscute in ceea ce priveste finalizarea anului scolar

Finalizarea actualului an scolar reprezinta o ecuatie cu foarte multe necunoscute, inclusiv pentru conducerea Ministerului Educatiei. Totul se desfasoara in perimetrul lui daca si probabil, dar este evident ca se doreste, cu aproape orice pret, ca elevii si studentii sa nu piarda acest an de studiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )